GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 11

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
89,9K
Sayfa
11/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Ben bu bir sonraki maçı sabırsızlıkla bekleme olayını en son 2013 yılında yaşamıştım.

Takım iyi olunca farklı oluyor hava

Soran arkadaşlar olmuş , metro artık açık diye biliyorum. :) Açıkçası şu milli takım arası öncesi ,güzel oyun 35 - 40 bin taraftar coşku ile birlikte güzel oyunla gol yemeden 3 atıp alacağımızı düşünüyorum.

Cavanda ve Podolski'nin artık ilk 11 olması lazım. Bir de en çok üzüldüğüm nokta Sinan'ın kendini göstermemesi ,forma için rekabetin olduğu yerde,bu taraftar da kendisine güvenirken daha çok ilerleme kaydedeceğini düşünürdüm.

CtWBA-JW8AAbdWw.jpg

CtWAxsYXEAAij7M.jpg

------------------Muslera
Cavanda Semih Hakan Carole
----------------Tolga Josue
--------Yasin Sneijder Bruma
---------------------Eren

{taptap}

Bence Podolski oynamasin.

Bu mactan sonra Milli maclar icin ara var. O sürede kondisyon icin yükleme yapsin ve sapasaglam geri dönsün.

.........................Muslera....................
Cavanda...Chedjou...Hakan...Carole
..................De jong.....Tolga............
.....Sinan...........Sneijder.........Bruma..
......................Eren Derdiyok.............

Cenk,Semih,Selçuk,Hamit,Yasin,Josue,Podolski

--------------------------------------muslera------------------------------------

---cavanda------------semih----------------hakan----------------carole------

------------------------------------tolga------------------------------------------

---------------josue---------------------------------------------sneijder---------

----------sinan-------------------------------------------------------bruma------

-------------------------------------------eren-------------------------------------

cenk

linnes

chedjou

selçuk

yasin

podolski

de jong

5. kategori 115.blok aldık sonunda şu passolig kadar gereksiz bir şey yok bilet alma meselesi gişeden beter.

Yok telefon güncellemeniz var dilekçe verin mail atın... Attık müşteri temsilcisini arayın aradık sonra diyorlar biz buradan güncelleme yapamıyoruz..
Dünden beri hatunun telefon meselesiyle uğraşıyoruz fax çek mail at müşteri temsilcisini ara hepsi sırf telefonu değişti diye...Gişeden alırdık ne güzel 5 saat beklerdik köfte yerdik sabahtan giderdik Ali Sami Yende gelde özleme anasını satim ne gereksiz ve berbat bir uygulama karttan karta para at onu ara bunu ara hala alışamadım.....

Sinan'ı 11'e yazanlar var ama sakatlar döndükten sonra 18'e bile giremeyecek kendisi.Yine kupa maçlarında patlama yapması gerekecek yoksa 18 yüzü göremez.Tamam ben 11 oyncusuyum diyip kendini salarsan sonun böyle olur.Saçını başını boyatmakla meşgul olma işinle meşgul ol

Geri