GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 9

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
89,8K
Sayfa
9/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
VIP fiyatlar 250 TL ne öyle yahu.

Leverkusen stadinda VIP fiyatlari minimum 500 EUR oluyordu. Öyle adam gibi yemek fln da yoktu. Acaba Arena'da nasil..

195721d225844bf2a83c27853dbfd2d1.jpg

İnşallah.

Gecen hafta 80 tl olan 5.kategoriden aldim seyir zevki acisindan gercekten muthisti imkaniniz varsa alin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biletimi şimdi alıyorum pasoligime yükleme yaptım 50 tllik biletten çekecem :)
Herkes gelsin renkdaşlar bu hafta fulleyelim stadımızı..

Şuan gsmobile olanlar sadece yararlanıyormuş öğrendim ulan bende sevindim bomboş diye stad:d neyse inşallah bilet bulacam çarşamba günü bizede açarlar herhalde..

Ya herkes böyle konusuyor iyi güzel, sonra maçta kale arkaları bile boş..
Ilk 8 sira kafadan bos oluyor zaten kale arkalarinda. Ilk siradan bilet alan taraftarlar pankartlar yuzunden goruntusu engelleniyor.

Su kale arkasindaki igrenc bez parcalarini yasaklasinlar artik. Tinerci dedikleriniz bile yeni modern stada uygun olarak kale arkasi goruntusunu bez parcalariyla kirletmiyor. Ayrica ilk siralardaki taraftarin yaratabilecegi urkutuculugunden de mahrum birakiyor.

Son düzenleme:
Pazar 4te stad mi dolar
gecen hafta dogup bugun gsli mi oldunuz

Akşam olmasından iyidir.Akşam olunca dönüş sıkıntı oluyor ertesi günü tatil olmadığı için.

Bu daha iyi.6'da maç biter.Geceye kalmadan evinde olursun.Şampiyon olduğumuz seneki 4'te oynadığımız Karabük maçında 34.000 kişi gelmişti.

Biletimizi aldık, 414 blok, tam ortadan alacaktım alt sıralar kombine midir nedir alınamıyor, doğu üst 414'den 8. sıra yakaladık neyse ki.

Geri