GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 4

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
89,7K
Sayfa
4/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
yedekteki oyuncuları hazır tutamıyoruz adamlar oyuna girince daha dün transfer olmuş gibi davranıyorlar.

Taraftar değil kulüp dusunsun onu artık. okuyup ufletiyorlar mi, yediklerine içeriklerine karışıp saglam antrenman mi yaptırıyorlar artık onların bilcegi iş. Eger böyle giderse sakatlıklar baya tepki toplarlar.
Normal değil bunlar.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen cok ilginc...
Sakatliklar sampiyonluga etki edecek gibi

Bu maçta Sabri,Chedjou,Selçuk ve Yasini görmek istemiyorum.Cavanda,Semih,Poldi ve De jong 11 de başlamalı.3 4 tane sallarız antalyaya.

Chedjou kesilir mi acaba? Cunku dunyanin her tarafinda kesilirdi ama burasi Galatasaray. Dunyanin en cok tolerans taniyan camiasi :red:

antalya onemli donemlerimizde zaman zaman sikinti yaratan bir takim bize , sampiyon oldugumuz senelerden birinde 1-1 berabere kaldigimizi hatirlarim karli bir havada , yine song ile ahmet dursunun karsilikli golleri ile samiyende kritik bir puan kaybetmistik

3-2 ve 2-1 ile kupadan elediklerini hatirlarim.

en son gecen sene , ligin ilk yarisinin ortalarinda 3 kere one gecip , bu kez chedjou degil semihin yaptigi ile 3-2 den 3-3 e yakalandigimiz ve ikinci devre 5 incilik kovalarken 4 yedigimiz maclar var

fakat bu macla beraber 6 mac 14 puan yapmis oluruz , bu da 2,33 gibi bir puan ortalamasi demek , ki yeterli olur

Rize-Kayseri deplasmanlarına çıkacak BJK iki hafta. İkisi de kötü. Gidip saçma sapan iki sonuçla döndük Kayseri ve BJK deplasmanlarından. Zor olacak bizim için şu 3-4 hafta.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acayip kolay fikstürleri var.Öyle böyle değil.Ligin en formsuz veya kötü takımlarıyla deplasmanda oynayıp onları geçerler bi şekilde.Güçleri bize yetmedi ama anadolu takımlarını rahat yenebilirler ki Rize de çok formsuz Kayseri de çok kötü.Hadi dünkünü es geçebilirim ama Kayseriyle berabere kalmanın izahı yok

Sinan-Poldi kanatları ile geçen seneye döneriz.

En fazla 1'i oynar bunlardan. Defansa yardımları SIFIR.

Yasin ve Bruma it gibi koşuyor.

G.birliği,fener,osmanlı gibi zor deplasmanlarımız var.Bunlardan en az 2 galibiyet alırsak o zaman kesin konuşurum bişeyler hakkında ama şu deplasman karnesiyle kesinlikle şuan için favori değiliz.Deplasmanlarda baskınlığımızı arttırmamız lazım ne yapıp edip.Dünkü maç için de büyük ihtimal beraberlik diyodum ama yazık oldu çok iyiydik ilk yarı.Geçen seneden beri öne geçip koruyamadığımız bu kaçıncı maç oldu ben sayısını unuttum.Bu şekilde 2 ileri 1 geri gideriz

antalya maçına kız arkadaşımla gidicem bir aksilik olmazsa..

Bu maçı kazanmalıyız haydi bakalım tahminim 3-1 alırız yada 2-0

Geri