GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 94

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
89,8K
Sayfa
94/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Antalya ilk 5 haftada eto'o nun oynadığı 3 maçıda kaybetmiş.Oynamadığı 2 maçta ise berabere kalmış.Bugün yine eto girene kadar öndeydi antalya eto girdikten sonra 4. kez mağlup oldular. Eto'o yu affettik oynayacak diye göz dağı veriyordu bir de başkanları. iyiki para kaptırmadık şu enayilere.ellerinde patlasın inşallah.

hoca diyorki haftada 2 gün yan toplara calısıyoruz istedigi kadar çalıştırsın bizdeki stoperler bunlar oldugu sürece böyle golleri yeriz daha

Hala stadin ordayiz trafikten cikamadim. Gune cok kotu basladim. Sovmekten hala kendime gelemedim. Daha gecen hafta rize macinda gittigim passoligim bu hafta kartimi okumadi ve sorun kartla alakali degildi benim gibi yuzlerce Galatasaraylinin passoligini okumadi ve macin ilk yarisini sta dda kuyrukta bekleyerek gecirdim. Bu serefsiz passolig yuzunden. En az 15-20 defa maca gittigim kart okumadı. Neyseki ikinci yariya yetisebildim ve olay orada koptu butun bunlarada degdi :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalya ilk 5 haftada eto'o nun oynadığı 3 maçıda kaybetmiş.Oynamadığı 2 maçta ise berabere kalmış.Bugün yine eto girene kadar öndeydi antalya eto girdikten sonra 4. kez mağlup oldular. Eto'o yu affettik oynayacak diye göz dağı veriyordu bir de başkanları. iyiki para kaptırmadık şu enayilere.ellerinde patlasın inşallah.
Demiştim bizde oynayacak adam değil

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazandığımız için mutluyuz. Artık Lukas Podolski'nin kadroya girme zamanı gelmiştir. Ayrıca bizim takım 4-4-2 oynar.

Ilk yari takimi begenmedim pozisyona girmeye zorlandik, sanki takimin genellinde bir isteksizlik vardi, allahdan ikinci yari takim düzeldide puan kayibindan kurtulduk, ama antalyaspordan daha iyi bir rakibimiz olsaydi büyük ihtimal ikinci golü atar isi bitiridi , sag bek ve stoper sorunu yasiyor bu takim , devre arasi mutlaka takviye yapilmali eger cavanda beklenilenden kötü cikarsa oraya da mecburen bir adam gerekli. linnes büyük ihtimal gider yerine scout transferi sart.

14568092_1678974572418451_8102084956216112234_n.png

Maçı izleyemedim ve Ligtv'nin sitesinde sadece 3 dakikalık özet var. Uzun özet var mı YouTube gibi yerlerde?

RIEKERINK ULAN!!!

reis takimi adam etti. boyle agzina vura vura takimin maglup olmasini bekleyen les taraftarlarida adam edecek.

aynen devam reis. harikasin.

maç boyunca baskılı oynayan ve hakeden taraf bizdik takım çok iyi yolda rahat olun beyler.

Geri