Riekerink düşmanları maçın sonucuna sevindi mi acaba
sevindim
Riekerink düşmanları maçın sonucuna sevindi mi acaba
Podolskim 2 golle döndü.
Selcugum Frikigi çaktı. Düşmanlara tokadı vurdu.
Maçı kazandık.
Daha ne olsuuuunnn. Çok mutluyum be. Tebrikler Galatasarayim ! Tebrikler Riekerinkin Aslanları !
Tebrikler takıma. Ancak yediğimiz ilk golde tolganın hatası var rakipten bir kişi orta yapıyor galatasaraylı 4 oyuncu onun başında Hakan golu atan oyuncuya biraz daha yakın olabilirdi belki ama ortadan gelen diğer oyuncuya da yetişebilecek mesafede durmayı tercih etti.Tolga takımımız için çok önemli evet çok koşuyor ama doğru yerde durma, pozisyonun içindeki oyuncuyu takip pas açılarını kapama konusunda atiba hatta joseph de souzayı biraz örnek almalı.....
Galibiyet güzeldi ama gözümüzü boyamamali.
Takım hala çok kötü
Özelikle de defans dörtlüsü ve selçuk resmen rezilleri oynuyor.
Deplasmanda kolay kolay maç kazanamayiz bu gidişle.
Şimdiye kadar çok sert takımlar ile karşılaşmadık.
Gençler maçı ile birlikte bizi zor günler bekliyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deplasmanlarda cidden cok sacma puanlar kaybedeceğiz bunun sinyallerini yine gösterdi bizim takım.Ben 17 deplasman maçından en fazla 10 tane 7-8 tanesini kazanacagimizi dusunuyorumGalibiyet güzeldi ama gözümüzü boyamamali.
Takım hala çok kötü
Özelikle de defans dörtlüsü ve selçuk resmen rezilleri oynuyor.
Deplasmanda kolay kolay maç kazanamayiz bu gidişle.
Şimdiye kadar çok sert takımlar ile karşılaşmadık.
Gençler maçı ile birlikte bizi zor günler bekliyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman değil şampiyonluk ikincilik bile hayal olur.Deplasmanlarda cidden cok sacma puanlar kaybedeceğiz bunun sinyallerini yine gösterdi bizim takım.Ben 17 deplasman maçından en fazla 10 tane 7-8 tanesini kazanacagimizi dusunuyorum
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi