GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 95

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
95/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Antalyaspor'un kontra atak golü; savunma yerleşmemiş. Pozisyon hataları ve etkili ikili oyun.

CtxCP3zWgAAZFRM.jpg

çok güzel maç oldu stat fulldu çok az boşluk vardı.

Bu arada şunu söyleyeyim passo lig olayında çift geçiş derse eğer maça giremiyorsunuz hiç bir şekilde umarım kimsenin başına gelmez..Çok kişi giremedi stada benim kartımı okutmadığı için sadece tek geçişlik kart aldım kartınızda en ufak bir kırıklık çizik vs vs varsa problem yaşayabilirsiniz.

Maça gelicek olursak bir kere kalemize geldiler gol oldu.Hakem berbattı hoca beni geçen her hafta yanıltıyor takım sahada iyi mücadele ediyor.Sezon sonu şampiyon olacağız işallah...

Podolskim 2 golle döndü.

Selcugum Frikigi çaktı. Düşmanlara tokadı vurdu.

Maçı kazandık.

Daha ne olsuuuunnn. Çok mutluyum be. Tebrikler Galatasarayim ! Tebrikler Riekerinkin Aslanları !

Podolskim 2 golle döndü.

Selcugum Frikigi çaktı. Düşmanlara tokadı vurdu.

Maçı kazandık.

Daha ne olsuuuunnn. Çok mutluyum be. Tebrikler Galatasarayim ! Tebrikler Riekerinkin Aslanları !

Selcuk freekick haric bir poh oynamadi. Tolga kurtardi selcugunu .

edit sen küfür show yapmistin degilmi Semih ö. yüzünden :D

Daha bu takıma De Jong katılmadı, Cavanda tam hazır değil, Sigthorsson gelecek iyi 1 alternatif.. Sinan form tutacak. Güzel, güneşli günler bekliyor gsmizi.

Tebrikler takıma. Ancak yediğimiz ilk golde tolganın hatası var rakipten bir kişi orta yapıyor galatasaraylı 4 oyuncu onun başında Hakan golu atan oyuncuya biraz daha yakın olabilirdi belki ama ortadan gelen diğer oyuncuya da yetişebilecek mesafede durmayı tercih etti.Tolga takımımız için çok önemli evet çok koşuyor ama doğru yerde durma, pozisyonun içindeki oyuncuyu takip pas açılarını kapama konusunda atiba hatta joseph de souzayı biraz örnek almalı.....

Tebrikler takıma. Ancak yediğimiz ilk golde tolganın hatası var rakipten bir kişi orta yapıyor galatasaraylı 4 oyuncu onun başında Hakan golu atan oyuncuya biraz daha yakın olabilirdi belki ama ortadan gelen diğer oyuncuya da yetişebilecek mesafede durmayı tercih etti.Tolga takımımız için çok önemli evet çok koşuyor ama doğru yerde durma, pozisyonun içindeki oyuncuyu takip pas açılarını kapama konusunda atiba hatta joseph de souzayı biraz örnek almalı.....

bu kadar kör gözlü olmayalım bu gol tamamen sabri denen armudun hediyesi adamlar mac boyunca o herifin kanadında geldi

ched cogu pozisyonda sag bek gibi oynadı golde sabri kanadı bosaltınca bizim stoperlerde mallastı yedirdigi ilk gol degil böyle

Bambaşka bir maçti harbiden yoruldum izlerkenm. Ama müthiş bir galibiyette.

Poldiiiiiiiiiiiiiii Adamsın len. Selçuk kaptan helaaaallll

Galibiyet güzeldi ama gözümüzü boyamamali.

Takım hala çok kötü
Özelikle de defans dörtlüsü ve selçuk resmen rezilleri oynuyor.

Deplasmanda kolay kolay maç kazanamayiz bu gidişle.
Şimdiye kadar çok sert takımlar ile karşılaşmadık.
Gençler maçı ile birlikte bizi zor günler bekliyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defansimiz gercek anlamda yetersiz. Özellikle yan toplarda cok tehlike veriyoruz.

Yönetim ve teknik heyet artik defans icin planlama yapmali. Az olsun ama öz olsun.

Lider özellikli genc oyunculardan yanayim. 34lük dünya yildizi istemiyorum. Kapi gibi genc stoper alsinlar

Takım hala çok kötü

Kötüyse kötü, iyiyse iyi demeliyiz. Selcuk bugün sahanin en iyi 3 oyuncusundan biriydi.

Böyle oynadigi sürece de kimse formayi alamaz ondan. Yeter ki böyle oynasin.

Zor maç oldu ama güzel oldu

Antalya bir kere geldi attı onun dışında Top devamlı bizde gibiydi

Bir daha gündüz maçı olmaz umarım güneş yüzünden yayın çok etkilendi

Bu ateş üfleyerek sönmez

İlkyarı baskılı gibi gözüktük ama gol pozisyonu hiç olmadı.
Top ilerideki adamlara hızlı ulaşamıyor ne yazıkki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım hala çok kötü

Deplasmanlarda cidden cok sacma puanlar kaybedeceğiz bunun sinyallerini yine gösterdi bizim takım.Ben 17 deplasman maçından en fazla 10 tane 7-8 tanesini kazanacagimizi dusunuyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deplasmanlarda cidden cok sacma puanlar kaybedeceğiz bunun sinyallerini yine gösterdi bizim takım.Ben 17 deplasman maçından en fazla 10 tane 7-8 tanesini kazanacagimizi dusunuyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman değil şampiyonluk ikincilik bile hayal olur.
Deplasmanda sert oynamazsak çok puan kaybederiz.
İlla pas yapacağız diye diretmemek lazım.

Ülkemizde Deplasmanda galip gelmenim en güzel yolu kaleye bol bol şut çekmek ve bizim takım şut özürlü.
Idmanlar da daha fazla şut çalışması ve şut pozisyonu yaratma üzerinde durulmali

Geri
Üst Alt