GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 97

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
89,8K
Sayfa
97/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Galatasaray, Spor **************************** Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun altıncı haftasında Antalyaspor’u Ali Sami Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da 3-1 mağlup etti.
23 Ocak 2011'de Türk Telekom Arena günlerine başlayan Galatasaray, taraftarının huzuruna bu kez bir gündüz maçıyla ve 100. kez çıktı...

Carole disinda bu defans hatimizi yenilemiz gerekli , gittiler serdara 4.5 milyon gömdüler adami daha oynadigini göremedik, cavandayi sag bek aldilar oda istenilen seviyede bir oyuncu olmadigin nekadar mac eksikligi de olsa göstermistir

ecf1c0b75deceae40f4a4372f42e6b99.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Carole disinda bu defans hatimizi yenilemiz gerekli , gittiler serdara 4.5 milyon gömdüler adami daha oynadigini göremedik, cavandayi sag bek aldilar oda istenilen seviyede bir oyuncu olmadigin nekadar mac eksikligi de olsa göstermistir

Bende uyumsuzlugu farkettim ama mac kondisyonu önemli. Adam neredeyse 1 senedir mac yapmiyor.

Biraz beklemekte fayda var. Eboue olacakti simdi, ah ah.

Eve yeni gelebildim. Böyle bir rezillik olamaz. Rize maçına girdiğim passoligimle bugünkü maça giremedim ve maçın ilk yarısını kaçırdım. Passolig makineleri bir çok kişinin kartını okumadı ve 40-45 dk sıraya girerek tek geçişlik kart almak zorunda kaldık. Geçen yıl Passolig çıkardım para verdim. Bu yıl yine süresini uzatmak için bir daha para verdim. Biletimi Passoligin sitesinden alıyorum telefonuma mesaj geliyor(Bilet bilgileri koltuk numara giriş kapısı vs.) bir bakıyorum maça giderken makine kartımı okumuyor. Sorun benim kart değil benim gibi maça giremeyen 200-300 kişi oldu makine kartlarımızı okumadı insanları resmen sınadılar. Parasını alıp verdiğin maça bile giremiyorsun yazıklar olsun. Neyse ki ikinci yarı güzel bir futbol izleyerek sinirim biraz olsun geçti.

Birde takımın kondisyonu hakkında eleştiri yapanlar vardı

Ben bu eleştiriyi bir türlü anlayamadım

Antalya yetmişden sonra bitti ama bizim takımın maşallahı vardı

Geçen hafta derbi maçında da ayakta kaldı takım

Bu ateş üfleyerek sönmez

Özellikle 2.yarı çok iyi bir maç oldu.
Gerek tribün gerek takım oyunu olarak çok keyifliydi.
Hoca ve takım, taraftar desteğini de aldı artık.
Yolumuz açık olsun, sezon sonu mutlu olan taraf biz oluruz inşallah.

Lig tv ye göre Antalyanın golu 3cm ile ofsayt değilmiş.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40.000 cok iyiymis ben bu kadar beklemiyordum acikcasi mac öncesi.

Sanirim Besiktas derbisinde bile 37.000 mi ne vardi.

Podolski 10 gun evvel istanbula geldi!!

Cavanda daha yeni iyilesti ve halen berbat. 90 dk cikarmasi mumkun degil. Eski hizinin yarisinda falan!!!

Bir de ne bekleniyor denmiyor mu hayret ki ne hayret ??!!

Yakinda Korayi neden oynatmiyor demezsiniz umarim!!
Önce üslubuna dikkat et derim. Meramını böyle anlatırsan haklı olsan dahi kimse hak vermez. Ne o öyle ünlemli cümleler falan?

İkincisi dediklerin bahane değil. Yerlerine oynayan adamlar sarbi ve yasin. Podolski ve Cavanda her türlü bunlardan daha iyi katkı verir. Yorulurlarsa çıkarırsın sıkıntı yok en azından maç bu noktaya gelmezdi. Selçuk kazara frikikten gol atmasa bu maçı alamazdı bu takım.

Geri