GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 99

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
89,8K
Sayfa
99/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Hoca çok formdaydı bugün.. Özellikle değişikliklerde, hepside oyuna olumlu katkı sağladı. Gurur duydum tekrar şu şanlı armadan. Pes etmedik, savaştık ve galip geldik. Bravo Aslanlar!

maç çevirmeye başlamamız ŞAMPİYONLUK İŞARETİdir müthiş bir galibiyet teşekkürler CİMBOM.

TOLGA :
takımın orta sahada maestrosu tek hakimi resmen 3 kişilik top oynuyor topu alıyor dönüyor pas atıyor sahanın her kısmını görebiliyor heryere hakim müthiş futbol oynuyor. bugün brumaya inanılmaz bir pas attı çok üst düzey kalite bir pastı.. geçen rize maçını stadda izleyip geniş bir analiz yapmıştım forumda o postumda tolgayı oyun içi hakimiyet konusunda iniesta'ya benzetmiştim gerçekten galatasaray'ın iniestası gibi oynuyor..

CAVANDA :
bugün sabri 2.yarıda çıkmasa antalya kendi sol kanatlarından en az 3 tane net pozisyon bulurdu cavanda hücumdayken geriye doğru en az 3 kez müthiş depar atıp antalya ataklarını engelledi bu çok önemliydi..Cavanda atletik bir oyuncu bunu maçta gösterdi atletik oyuncular pas futbolunda çok başarılı olamayabiliyor bu yüzden çok pas hatası yaptı bugün ama olsun atletikliğiyle bu takıma fayda sağlayacaktır.

EREN :
Katılmayan olabilir ancak bence müthiş top oynamış bugün sadece gol atamadı. frikik golünün faulünü alan oyuncuydu savunmaya gelip toplar çıkardı(duran top), hücumda çok çalıştı son dakikalarda inanılmaz efor sarfetti..Eren her maç gol atmıyacak ancak her maç sahanın en çok çalışan iş yapan oyuncularından olucaktır bu adamın özelliği budur.

CAROLE :
gayet iyi top oynadı. Sneijdere maçın başında iyi bıraktı ancak formsuz olduğundan ötürü asisti gol yapamadı s10.

BRUMA :
Bruma iyice takımın baskın figürü oldu. golünüde atıcaktı ama olmadı inanılmaz en iyi futbollarından birini oynadı. 2 gol 3 asisti var bu sezon gerçekten çok iyi istatislik, oyun içi katkısı tribünleri çoşturmasıda cabası.

Önce üslubuna dikkat et derim. Meramını böyle anlatırsan haklı olsan dahi kimse hak vermez. Ne o öyle ünlemli cümleler falan?

İkincisi dediklerin bahane değil. Yerlerine oynayan adamlar sarbi ve yasin. Podolski ve Cavanda her türlü bunlardan daha iyi katkı verir. Yorulurlarsa çıkarırsın sıkıntı yok en azından maç bu noktaya gelmezdi. Selçuk kazara frikikten gol atmasa bu maçı alamazdı bu takım.

Peki ya tekrar sakatlanirsa onlar ?

Cavanda hala kosamiyor.

Poldi 10 gun once istanbula geldi.

Bu halleri ile 90 dk mumkun degil. Tabii ki sabri ve yasinle baslayacak.

Kisa surede sabri de yasin de yerlerini cavanda ve poldiye birakacak. Ama adamlar sakatlar, sakat !!

Nereye gitsem kus saldirisi var . Youtube'da bile Galatasaray hakemle sampiyon olacak laflari dolasiyor. Yaw arkadas yeminle objektif gozle bakmaya calisiyorum yinede goremiyorum bu dallamalarin gorduklerini hatta magdur olan biziz. Sadece simdiye kadar 3-4 penaltimiz verilmedi bunlar neyin kafasini yasiyor aga?

Demek sezon sonu ust uste koyup saplamak farz oldu...

Son düzenleme:
2012deki gibi hafta içi maç olsa keşke:cigara: bi de süper final yapsınlar fbjk olsun rakip altlı üstlü girelim,zevkden delirelim:o

Mobilim gerilerden 2-3 sayfa okuyayım dedim 40. 45. dakikalar arasına gelmişim. Altı üstü 2 sayfada Riekerink'e sallayanları rezil etmek için mesaj yetmez, ayrı konu lazım.

Hatırlatmakta fayda var. Son 10 resmi maçta biri penaltılarda olmak üzere 8 galibiyet aldık. 2 kez berabere kaldık. Onlardan biri de Beşiktaş deplasmanı.

Edit: Eklemeyi unutmuşum 2 tane de kupa aldık.

Son düzenleme:
Peki ya tekrar sakatlanirsa onlar ?

Cavanda hala kosamiyor.

Poldi 10 gun once istanbula geldi.

Bu halleri ile 90 dk mumkun degil. Tabii ki sabri ve yasinle baslayacak.

Kisa surede sabri de yasin de yerlerini cavanda ve poldiye birakacak. Ama adamlar sakatlar, sakat !!
Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun bir şey anlattığın da yok. Sakatsa 18'e almayacaksın. Sakat olan oyuncu 45 dakika da oynayamaz geçin o işleri. En fazla maç kondisyonu eksiktir 60-70 gibi değiştirirsin. Ha illa sakat kabul edeceğiz o halde Linnes ve Sinan ile başlarsın yine de bunları oynatmazsın. Ne oynuyorlar ki yerine koyduğun herhangi bir oyuncu daha kötü olsun?

Nasıl yorulduysam artık eve gelince sızdım direk. Saat 3'te stadyuma geldim, başıma gelecekleri bilsem daha erken gelirdim tabi. Passolig kartım henüz gelmediğinden tek geçişlik kart almak lazım oldu. 1.5-2 saat kadar onu bekledik. İlk yarıyı kaçırdım haliyle. Millet balık istifi gibi yığılmış. Kim nerede duruyor belli değil. Sıra düzenini sağlayacak bir kişi bile olmaması büyük skandal. Amatörlüğümüze geldi biraz da tabi. Maç günü böyle bir şey olabileceğini düşünüp önceden almam lazımdı kartı. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker misali. Ayaklarım sızlıyor hala. :D

Maça gelecek olursak, öncelikle taraftar pozitif anlamda çok itti takımı. Herkeste maçı çevireceğiz havası hakimdi. Bu sinerji önemli. Galatasaray için şampiyonluk alametlerinden biridir. Selçuk'un golüne kadar biraz zorlandık rakibi açmakta. Eren ve Bruma'yla birer pozisyon var yine de. O golden sonra dağıldı ama rakip. Hem kendi adıma hem takım adına kötü başlayan maç gayet güzel bitti. Günün sonunda önemli olan da bu.

Bir paragraf da Podolski'ye ayırayım. Fizik olarak hazır olmadığı çok belliydi. Zaten kendisi de söylemiş maçtan önce planlanan oyun süresi 20 dakikaymış. Maç içinde fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyordu. Çoğu oyuncu hazır olmamasını bahane edebilirdi ama ciddi özveriyle oynadı Poldi. Kesinlikle çok büyük futbolcu. Kendisini ilk defa stadyumda izledim, duruşuyla ciddi güven veriyor etrafına.

rEvjG1.jpg

antalyayı bilmem de kargalara fena koymuşuz bugün.

Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun bir şey anlattığın da yok. Sakatsa 18'e almayacaksın. Sakat olan oyuncu 45 dakika da oynayamaz geçin o işleri. En fazla maç kondisyonu eksiktir 60-70 gibi değiştirirsin. Ha illa sakat kabul edeceğiz o halde Linnes ve Sinan ile başlarsın yine de bunları oynatmazsın. Ne oynuyorlar ki yerine koyduğun herhangi bir oyuncu daha kötü olsun?

Podolskinin roportaji var. Teknik heyetle durumumu degerlendirdik 25 dakika oynamayi planladik diye.

Bu adamlar sakatlik donusundeler. Cavanda da poldi de. Yavas yavas sure alip donecekler.

Sinan takimina savunmada yardim etmediginden kesik. Ne zaman yardim eder ve yerden yukselen kaidesi yere iner o zaman yer bulur.

Kaldi ki Poldi formuna kavusunca Yasin de Sinan da yedek olucak bruma ile poldinin arkasinda.

Linnes berbat bir sag bek. Evet Sabriden bile kotu. Burda da Cavanda formunu yakalayinca Sabri yedegi olucak. Devre arasi veya sene sonu da Linnes yollanacak. Sabri de sene sonu yollanacak yeni bir sag bek alinacak.

Zaten sene sonunda 1 sol bek (carole alternatifsiz) 2-3 stoper, 1 sag bek , 1 merkez orta saha ve sightorson yerine sakatlanmayan iyi bir santrafor alinacaktir.

Bu defans hattiyla daha cok sikinti yasariz. Yarin oburgun daha direncli bir takimla oynadigimizda ceviremeyebiliriz. Skordan coskudan ve sinerjiden mutluyum ama oynanan oyun kesinlikle tatmin etmedi

Podolskinin roportaji var. Teknik heyetle durumumu degerlendirdik 25 dakika oynamayi planladik diye.

Bu adamlar sakatlik donusundeler. Cavanda da poldi de. Yavas yavas sure alip donecekler.

Sinan takimina savunmada yardim etmediginden kesik. Ne zaman yardim eder ve yerden yukselen kaidesi yere iner o zaman yer bulur.

Kaldi ki Poldi formuna kavusunca Yasin de Sinan da yedek olucak bruma ile poldinin arkasinda.

Linnes berbat bir sag bek. Evet Sabriden bile kotu. Burda da Cavanda formunu yakalayinca Sabri yedegi olucak. Devre arasi veya sene sonu da Linnes yollanacak. Sabri de sene sonu yollanacak yeni bir sag bek alinacak.

Zaten sene sonunda 1 sol bek (carole alternatifsiz) 2-3 stoper, 1 sag bek , 1 merkez orta saha ve sightorson yerine sakatlanmayan iyi bir santrafor alinacaktir.
Sabri bu takımda oynayamaz bunu bi öğrenin de beğenmediğiniz linnes sabriyi top diye oynar ne fazlası var da oynuyo Sinan da Yasine göre daha ne yaptığını bilen bir adam yani illa onlarla başlamaya gerek yok !

Nereye gitsem kus saldirisi var . Youtube'da bile Galatasaray hakemle sampiyon olacak laflari dolasiyor. Yaw arkadas yeminle objektif gozle bakmaya calisiyorum yinede goremiyorum bu dallamalarin gorduklerini hatta magdur olan biziz. Sadece simdiye kadar 3-4 penaltimiz verilmedi bunlar neyin kafasini yasiyor aga?

Demek sezon sonu ust uste koyup saplamak farz oldu...

Aglata aglata 21.sampiyonlugu ilan edicez.

Bu defans hattiyla daha cok sikinti yasariz. Yarin oburgun daha direncli bir takimla oynadigimizda ceviremeyebiliriz. Skordan coskudan ve sinerjiden mutluyum ama oynanan oyun kesinlikle tatmin etmedi
buraya girince dişimi sıkarak çıkıyorum delirtiyo bazı yorumlar bu ne umutsuzluk dün gayet iyiydik kim ne derse desin

Sabri bu takımda oynayamaz bunu bi öğrenin de beğenmediğiniz linnes sabriyi top diye oynar ne fazlası var da oynuyo Sinan da Yasine göre daha ne yaptığını bilen bir adam yani illa onlarla başlamaya gerek yok !

Sabri bu takimda oynayamaz, linnes hic oynayamaz.

Sinan kafa yapisini degistirmezse yok olup gidecek. Riek. bizim teknik adamlarin yapmadigini yapip adam uzerinde savunmaya yardim etme baskisi kuruyor. Sinan hocanin dedigini yapmazsa yedek olucak.

Yasin ve Sinan Podolski ile Bruma nin yedegi olacak. Ama sinan bu kafayi degistirmezse yasinden daha az sure alacak.

Sinani degisim icin zorlamasi bizim futbol cografyasinda gormedigimiz bisey. Bizde hep affedici olmak, ceza kesmeme kulturu hakim. Bu herifler o yuzden genc futbolculari yontup gelistirirken biz beceremiyoruz.

Bu formulu biraz uygulayan Senol g. Fark yaratiyor bunu bile goremiyoruz.

Yasin de savunmaya yardim etmiyordu. Bjk macinda falan yasine inanamadim. Baya kritik savunma mudahaleleri oldu. Degismeye basladi o yonu. Sinan da degismek zorunda.

X adam y adamin yerine banko oynar sozu bizlere ait. Gavurlar oyle demiyor. Bu pozisyonun geregi savunmaya da yardim eden oynar, etmeyen oturur diyor.

Son düzenleme:
Geri