Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
Hoca çok formdaydı bugün.. Özellikle değişikliklerde, hepside oyuna olumlu katkı sağladı. Gurur duydum tekrar şu şanlı armadan. Pes etmedik, savaştık ve galip geldik. Bravo Aslanlar!
Önce üslubuna dikkat et derim. Meramını böyle anlatırsan haklı olsan dahi kimse hak vermez. Ne o öyle ünlemli cümleler falan?
İkincisi dediklerin bahane değil. Yerlerine oynayan adamlar sarbi ve yasin. Podolski ve Cavanda her türlü bunlardan daha iyi katkı verir. Yorulurlarsa çıkarırsın sıkıntı yok en azından maç bu noktaya gelmezdi. Selçuk kazara frikikten gol atmasa bu maçı alamazdı bu takım.
bi de süper final yapsınlar fbjk olsun rakip altlı üstlü girelim,zevkden delirelimAynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun bir şey anlattığın da yok. Sakatsa 18'e almayacaksın. Sakat olan oyuncu 45 dakika da oynayamaz geçin o işleri. En fazla maç kondisyonu eksiktir 60-70 gibi değiştirirsin. Ha illa sakat kabul edeceğiz o halde Linnes ve Sinan ile başlarsın yine de bunları oynatmazsın. Ne oynuyorlar ki yerine koyduğun herhangi bir oyuncu daha kötü olsun?Peki ya tekrar sakatlanirsa onlar ?
Cavanda hala kosamiyor.
Poldi 10 gun once istanbula geldi.
Bu halleri ile 90 dk mumkun degil. Tabii ki sabri ve yasinle baslayacak.
Kisa surede sabri de yasin de yerlerini cavanda ve poldiye birakacak. Ama adamlar sakatlar, sakat !!
Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun bir şey anlattığın da yok. Sakatsa 18'e almayacaksın. Sakat olan oyuncu 45 dakika da oynayamaz geçin o işleri. En fazla maç kondisyonu eksiktir 60-70 gibi değiştirirsin. Ha illa sakat kabul edeceğiz o halde Linnes ve Sinan ile başlarsın yine de bunları oynatmazsın. Ne oynuyorlar ki yerine koyduğun herhangi bir oyuncu daha kötü olsun?
Bu defans hattiyla daha cok sikinti yasariz. Yarin oburgun daha direncli bir takimla oynadigimizda ceviremeyebiliriz. Skordan coskudan ve sinerjiden mutluyum ama oynanan oyun kesinlikle tatmin etmedi
Sabri bu takımda oynayamaz bunu bi öğrenin de beğenmediğiniz linnes sabriyi top diye oynar ne fazlası var da oynuyo Sinan da Yasine göre daha ne yaptığını bilen bir adam yani illa onlarla başlamaya gerek yok !Podolskinin roportaji var. Teknik heyetle durumumu degerlendirdik 25 dakika oynamayi planladik diye.
Bu adamlar sakatlik donusundeler. Cavanda da poldi de. Yavas yavas sure alip donecekler.
Sinan takimina savunmada yardim etmediginden kesik. Ne zaman yardim eder ve yerden yukselen kaidesi yere iner o zaman yer bulur.
Kaldi ki Poldi formuna kavusunca Yasin de Sinan da yedek olucak bruma ile poldinin arkasinda.
Linnes berbat bir sag bek. Evet Sabriden bile kotu. Burda da Cavanda formunu yakalayinca Sabri yedegi olucak. Devre arasi veya sene sonu da Linnes yollanacak. Sabri de sene sonu yollanacak yeni bir sag bek alinacak.
Zaten sene sonunda 1 sol bek (carole alternatifsiz) 2-3 stoper, 1 sag bek , 1 merkez orta saha ve sightorson yerine sakatlanmayan iyi bir santrafor alinacaktir.
Nereye gitsem kus saldirisi var . Youtube'da bile Galatasaray hakemle sampiyon olacak laflari dolasiyor. Yaw arkadas yeminle objektif gozle bakmaya calisiyorum yinede goremiyorum bu dallamalarin gorduklerini hatta magdur olan biziz. Sadece simdiye kadar 3-4 penaltimiz verilmedi bunlar neyin kafasini yasiyor aga?
Demek sezon sonu ust uste koyup saplamak farz oldu...
buraya girince dişimi sıkarak çıkıyorum delirtiyo bazı yorumlar bu ne umutsuzluk dün gayet iyiydik kim ne derse desinBu defans hattiyla daha cok sikinti yasariz. Yarin oburgun daha direncli bir takimla oynadigimizda ceviremeyebiliriz. Skordan coskudan ve sinerjiden mutluyum ama oynanan oyun kesinlikle tatmin etmedi
Amacilara dikkat çekin 3 te biri kuşturburaya girince dişimi sıkarak çıkıyorum delirtiyo bazı yorumlar bu ne umutsuzluk dün gayet iyiydik kim ne derse desin
Sabri bu takımda oynayamaz bunu bi öğrenin de beğenmediğiniz linnes sabriyi top diye oynar ne fazlası var da oynuyo Sinan da Yasine göre daha ne yaptığını bilen bir adam yani illa onlarla başlamaya gerek yok !
buraya girince dişimi sıkarak çıkıyorum delirtiyo bazı yorumlar bu ne umutsuzluk dün gayet iyiydik kim ne derse desin