levkski sofya maçınn konusunu açar mısın Talha Küllü baby
Burada bazı renktaşların skor 0-1 esnasında hocamıza yönelttiği olumsuz yorumlar beni fazlasıyla üzdü.Sonuna kadar destek olmalıyız hocaya.
yenilgisiz kaçıncı maç oldu kanka
Resmi maçları sayarsak,
Geçen sezon son 2 hafta namağlubuz.Kupa finalleri var 2 maç.Şimdi de 6 hafta.Totalde 10 maç ediyor yani.Hiç fena değil.![]()
34 hafta sonunda yenilgisiz tamamlasak yine eleştirirler. O yüzden salla.
Hoca gayet iyi gidiyor, inşallah üzerine koyarak devam eder.
levski sofya ile hazılrk maçımız var neden konusu yok melih ağabeyyenilgisiz kaçıncı maç oldu kanka
Eleştirmek ayrı.Eleştirilecek yönü var.Ama defolsun gitsin,bu işi bilmiyor böyle olmayacak gibi yorumları haksız buluyorum.Bu adam TD değil neticede,zamanla kazanacağı birçok şey var.5-10 maçla her şey oldu bittiye mi gelecek zannediyor millet?
eleştiri yapıcı olmadığı sürece bir işe yaramaz. Defol git diyenler Terim sevicilerdir genelde.
üstte söylediğin istatistiği Terim yapsa yere göğe sığdırılmazdı.
Kötü oynadiginda cikarsin, sorun yok. De Jong da gelecek yakinda.
Ama bugün cok istekliydi, cok savasti. Frikigini de atti, eski Xelcuk gibiydi.
O iyi oynadigi zaman Galatasaray da farkli oynuyor, bunu biliyoruz.
Mustafa Sarp, Yekta konumuna sokmaya gerek yok. Kalitesi olan bir futbolcu Selcuk.
Yeter ki savassin.
Rize ya da Kayseri maçında daha fazla olabilir, o maçlarda da 600'ü aşmıştık diye hatırlıyorum.600 kusur pas yapilmis
Rekor herhalde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rize ya da Kayseri maçında daha fazla olabilir, o maçlarda da 600'ü aşmıştık diye hatırlıyorum.
Alla alla. Belki hatalı söylemişlerdir. Ben Rize/Kayseri maçında 600+ pas yaptık diye hatırlıyorum, bakmak lazım.Daha dun ligtv bjk 580 pas yaparak rejor kirdi dedi ben anlamadim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sneijder çook iyi dünya yıldızı birkörö sönön töhmün edömöyöcöğün paslar atıyor slk şy .s.s ci taraftarlar iyi izlesin bu maçı
merhabaBruma gercekten cok m**, oyun zekasi hic yok, sadece hız. Atletizme katilsa daha iyi olurmus.
Merhabalarmerhaba