GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 6

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
89,8K
Sayfa
6/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Antalya maçına şu 11 le çıkalım Chedjou Sabri Selçuk'ı 11 de görmek istemiyorum artık
18701.jpg

Eren'in biraz daha gol kovalaması lazım
Sneijder artık sürekli sola oynamayı bırakıp gerçek Sneijder gibi formda oynasın yeter artık
Tolga yı biraz daha ileri çıkarabiliriz
De Jong-Tolga ikilisi ne adam ne top geçirir orta sahada
Cavanda kendini göstermeki bu maç sık sık ileri bindirme yapmalı
Semih'e son bir şans vermek istiyorum Chedjou danası yerine
Yasin'de gerçekten iyi çalışkan oynuyor ama biraz daha aklını kullanmalı sürekli oyunun içinde olmalı 14/15 deki gibi çalımlarını kullanmaya başlayabilir

2. Yarı 60'da Poldi girer Yasin çıkar bombalar antalya'yı Poldi

G.birliği maçı da milli aradan sonraya geliyor.Topçular yine sağdan soldan gelecekler.Artık bir deplasman kazanalım yeter

Antalya+Gençler+Trabzon+Adana maçlarını kayıpsız geçebilirsek
zorlu üç maç kalıyor
Galatasaray-Medipol Başakşehir
Fenerbahçe-Galatasaray
Galatasaray-Bursapor
Şu maçların en zoru Başakşehir maçı olacak gibi duruyor tabiki Fb deplasmanları hep zordur ama JoR bu Bjk maçından iyi bir ders çıkarmıştır Fb maçını alabiliriz

Ruh gibi olduğuna katılmıyorum. Açıkçası asıl ruh gibi olan hazırlık döneminde bir yerleri kalkan Sinan ve gol anları dışında Podolski.

Yasin sadece yetenekli olup oyun vizyonu olmayan biri. 1 olumlu iş yapıyorsa devamı gelmiyor mesela aynı pozisyonda.

geçen yılki rezalet sezonda tek ayakta kalan adamdı podolski sakatlık derdi olmasa taş gibi bir adam...
Umarım acilen takıma dönerde şov yapmaya başlar yasin hakkında yazdıklarına katılıyorum ama sinan bence yasinden daha kaliteli bir oyuncu..

6. Hafta | Galatasaray-Antalyaspor
7. Hafta | Gençlerbirliği-Galatasaray
8. Hafta | Galatasaray-Trabzonspor
9. Hafta | Adanaspor-Galatasaray
10. Hafta | Galatasaray-Medipol Başakşehir

Antalya Trabzon ve Adana galibiyelteri sart. Genclerde aslinda ama deplasmanda biraz bocaliyoruz kazaniriz insallah yinede.

Antalya Trabzon ve Adana galibiyelteri sart. Genclerde aslinda ama deplasmanda biraz bocaliyoruz kazaniriz insallah yinede.

bu milli maç arasında biraz topçularımız toparlanırsa Poldi+Serdar+De Jong+Sig?órsson dönerse iyi olur
Tabi artık Sneijder'in biran önce form tutması lazım tek artısı orta açmak değil bu adamın

bu milli maç arasında biraz topçularımız toparlanırsa Poldi+Serdar+De Jong+Sig?órsson dönerse iyi olur
Tabi artık Sneijder'in biran önce form tutması lazım tek artısı orta açmak değil bu adamın

Sneijder dünkü macta cok cok iyidi. O ayri bir konu.

Toparlansa diyorsunda sakatlanmamalari icin dua et bence.

Dikkatli olmamiz gereken zamanlardayiz . 2012 ye dek cokmustuk 3 sene , sike surecini kim ne derse desin iyi degerlendirdik , 2 sampiyonluk geldi.

Ardindan tekrar sallandik , bu kez de fenerin cezasi geldi , sampiyon olamasak da imdada ikincilik geldi , CL ve maddi yapida bir buyuk direkten donduk

Toparlanip sampiyon olduk , gecen sene yine ne istediysek oldu , 4 ayak uzerine dustuk , koskoca GS olarak ilk 5 e giremedik derken ehveni serh sekilde fenerden 4 puan caldik ,adeta bjk yi sampiyon yaptik , ustune feneri tokatlayip kupayi aldik , 6 inci olmamiza sebep olan tum lig maclarini silmis olduk

o da yetmedi , sampiyonu cezalandirdik diger kupayi da aldik

yeryuzunde kotu donemlerini bu kadar guzel atlatan klup yoktur , belki juventus olabilir donem donem ... ama su an artik takimlar seviyeleri yakin yerde ve ne sike sureci kaldi, ne bjk nin statsizligi .

bundan sonra bizi destekleyecek bir sans da olmayabilir .. dusunun TR kupasi gitseydi , ortada bir super kupa da olmayacakti , avrupa cezasi uzayacakti

direklerden donuyoruz her kotu oldugumuzda , bu yuzden karismiyoruz cok fazla ... ama buna bel baglamak olmaz , toparlamali ve agirligimizi koymaliyiz artik

antalya maci kritik bir mac . milli takim arasina dogru 2 deplasman biri derbiden beraberlikle cikmis halde 14 puan 6 mac durumu guzel bir tablo olacaktir

Eto´o kadro disi, dolayisiyla Antalyaspor´un da havasi filan kalmadi. Zaten olsa bile güclü takim degiller bu sene.

Kendi evimizde seyircimizin de destegiyle rahat bir galibiyet almaliyiz. Puan kaybi tahammül edilemez.

Ondan sonraki Genclerbirligi maci da yine sampiyonlugu ne kadar istedigimizi göstermek ve görmek adina kilit mac olacaktir.

Neyse önce Antalyaspor´u bi gecelim de. Artik Cavanda, De Jong ve Podolski´yi takima monte etmek lazim.

Bu macta Podolski yedek baslar sonradan girer, ancak Cavanda ve De Jong´un oynamasini istiyorum artik kesinlikle.

18703.jpg

Tolga buyuk katki sagladi ,hatirlayanlar olur , bize 1 sezonlugune flavio conceicao isminde bir adam gelmisti ve cok katki vermisti , bir sezon once terimin biraktigi oyuncu coplugunden sonra orta sahayi baya toparlamisti

tolgayi stil olarak ona benzetiyorum

Gençler'in 3 maçını izledim tamamen sistemleri kontra atak geçen senelerdeki o organize top oyunlarından eser yok bence gençler son 10 senenin en kötü oyununu oynuyor benim şu fiksür de tek korkum var içerde başakşehir o da min beraberlik olur ama o maç 40 bin kişi üzeri gelirse rahat galibiyet alırız 5 maçta 13-15 puan arasında gidip geliriz :oley:

Sneijder oyuna dahil olmaya basladi , oyuna bruma ve yasini de sokmaya basladi , selcuk da sneijder ile beraber bir adim daha atti denebilir .. butun bunlarin sebebinin tolga oldugunu dusunuyorum , mukemmel supuruyor

fakat defansta bu bireysel hatalarla maclarda skor tutmamiz cok zor

Geri