GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 20

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
20/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
CthI5scWgAApK73.jpg

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk: "Eto'o pişman olduğunu söyledi ve cezasının kaldırılmasına karar verildi."

gavatların g... tutuşmuş.sipariş haberler başlamış!!! ntv gibi şu yavşakları da artık almasınlar bizim mekanlara.

CtgU10xXEAAB8q5.jpg

bu erhan telli denen satılık provokatörün kulüpten uzaklaştırılması lazım bu kaçıncı maksatlı haber adam yıllardır bıkmadan galatasarayın kuyusunu kazıyor. geçen riekerinkin basın toplantısında yaptığı hareketle amacının ne olduğunu yine gösterdi.

5. kategoriden biletimizi aldık. Şimdiye kadar genelde üst tribünlerde bulundum ama burayı da çok methettiler. Şimdi baktım bloğu full gösteriyor, son anda aldım herhalde :D Kombine sahipleri de maça gelirse iyi bir ortam olacaktır. İyi oyun ve bol gollü bir galibiyet diliyorum :ka21:

3-4 gol atarız.Eren ve Bruma kaldıkları yerden devam eder.Sneijder'de moral için gol bulmalı.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugüne kadar satılan bilet 20 bin ise maç gününe kadar 25-30 bini bulabilir. 17 bin kombine sahibi var deniyor. Rize maçında büyük oranda gelmemiş sanırım onlar. Bu maçın gün ve saat itibariyle daha uygun olması, takımdaki pozitif hava onları da tribüne tekrar çekebilir. Toplamda 40-45 bin kombine ve bilet sahibi taraftar olur en iyi ihtimalle. Minimum da 30 bin bekliyorum.

Bugüne kadar satılan bilet 20 bin ise maç gününe kadar 25-30 bini bulabilir. 17 bin kombine sahibi var deniyor. Rize maçında büyük oranda gelmemiş sanırım onlar. Bu maçın gün ve saat itibariyle daha uygun olması, takımdaki pozitif hava onları da tribüne tekrar çekebilir. Toplamda 40-45 bin kombine ve bilet sahibi taraftar olur en iyi ihtimalle. Minimum da 30 bin bekliyorum.

Bu kombine sahiplerinin yarisi anca geliyor...

Ben anlamiyorum o zaman neden aliyorsunuz kardesim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt