GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 22

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
22/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
115. bloktayım bende 5 blok olandan salı günü aldım heralde yada pazartesi fulldu hatta 5. blok olandan bazı yerler satılmıstı :D full olacak gibi geliyor banada en az 40000 olur

114'ten aldım ben de. Bileti aldıktan birkaç dk sonra baktım yer kalmamıştı blokta :D Az önce tekrar bakayım dedim de üst tribünler hariç ciddi boşluklar göremedim. 30-35 bini çok rahat bulacağını düşünüyorum stadın.

-------------------------Muslera-------------------------
Cavanda--------Semih----------Hakan---------Carole
--------------------Tolga-------Josue-------------------
Sinan-------------------Sneijder-----------------Bruma
---------------------------Eren---------------------------

Josue orta sahada oynarsa kendi oyunuyla birlikte takım oyununu da üst seviyeye çıkaracağını düşünüyorum.

smiley-face-thumbs-up-xTgMR8pXc.png

114'ten aldım ben de. Bileti aldıktan birkaç dk sonra baktım yer kalmamıştı blokta :D Az önce tekrar bakayım dedim de üst tribünler hariç ciddi boşluklar göremedim. 30-35 bini çok rahat bulacağını düşünüyorum stadın.

çok güzel ya 114-115 yakın baya stada kavga filanda olmuyor renkdaş bende 3-1 gibi kazanacağımızı düşünüyorum

Ben üst tribünlerde izlemekten de zevk alıyorum ama eminim buralar da ayrı güzeldir. Bruma için özellikle o bölümden aldım bileti. Bir devre en azından yakından takip ederiz aslanı :D

aynen yukardan sevmiyorum ben ya :D hani kız arkımla gidicem maça oda yakından görsün diye aldım yoksa kale arkası hem ucuz hem daha heycanlı oluyor :D
Bakalım biletler bu seviyede tutulursa daha çok maça gidilir bu sezon zaten.

hoca ayak tenisinde 6 takım kurmuş 3erli

salih-sabri-semih aynı takımda ahahaha :D

podolskide bu fotodaki anda yere ters basmış ulan sakatlanma be kardeşim daha oynamadan

5831db55c83a40b08f2bd3bdb031ff05.jpeg

aynen yukardan sevmiyorum ben ya :D hani kız arkımla gidicem maça oda yakından görsün diye aldım yoksa kale arkası hem ucuz hem daha heycanlı oluyor :D
Bakalım biletler bu seviyede tutulursa daha çok maça gidilir bu sezon zaten.

Valla bilemiyorum ki ne kadar daha devam eder. Maç başı bakarsak kombine fiyatından ucuza geliyor şu an koltuklar :D Pazar günkü ilgiye bağlı olarak bu şekilde devam etmeyi düşünebilirler bir süre daha.

Valla bilemiyorum ki ne kadar daha devam eder. Maç başı bakarsak kombine fiyatından ucuza geliyor şu an koltuklar :D Pazar günkü ilgiye bağlı olarak bu şekilde devam etmeyi düşünebilirler bir süre daha.

geçen sezonki ölü toprağını atmak istiyorlar ve gayet makul seviyelerde tutuyorlar biletleri.
Takım iyiyken hava güzelken ve bilette ucuzken gidilir maça geçen sezon leş takım için en kötü bilet 50 liraydı.Bu yıl yönetim kendini aştı şaşılacak derece gğzel işler yapıyor.

geçen sezonki ölü toprağını atmak istiyorlar ve gayet makul seviyelerde tutuyorlar biletleri.
Takım iyiyken hava güzelken ve bilette ucuzken gidilir maça geçen sezon leş takım için en kötü bilet 50 liraydı.Bu yıl yönetim kendini aştı şaşılacak derece gğzel işler yapıyor.

Valla hala güvenmiyorum yönetime çoğu konuda (Riva & Florya konusu en önemlilerinden mesela) ama doğru yapılan işleri de takdir etmek gerekiyor. Başkanın kendisini geri plana atıp topu Levent Nazifoğlu'na bırakması, Riekerink'e verilen destek, iletişim ekibinin yaptıkları, bilet fiyatlarında indirime gidilmesi gibi olumlu şeyler var şu an. Takım da iyi gittiği sürece stad her maç daha canlı olur.

Evimizde oynadigimiz maclarda Sneijder'i Tolga'nin yaninda denememiz lazim

Tolga Temposu yüksek bir orta saha her türlü aciklari kapatir,ayrica Sneijder bu sezon 10 km'nin altina düsmedi o pozisyonda oynayabilir

Takimin dahada hizlanmasini saglayabiliriz

Bu passoligin müşteri hizmetleri numarası var mı ? Yani ben kartıma 2 bilet alsam yanımda kardeşim giremiyor değil mi? Adam reşit değil ya kimliğinde bile fotoğrafı yok passoligi mi olacak illa zaten bir problem olsa benden ulaşabilirler heralde kardeşim fazla uzaklaşmış olamaz. Evet googleladım ama bildiğin kart üretim süreci filan çıkıyor yemin ediyorum deli zırvası ya. Bilet alacağım boş gözüken koltuklar var, en uygun koltuğu al seçeneğini işaretliyorum, koltuk yok diyor arkadaş resmen nolur maça gelmeyin diye yalvaran bir sistem var.

Bu passoligin müşteri hizmetleri numarası var mı ? Yani ben kartıma 2 bilet alsam yanımda kardeşim giremiyor değil mi? Adam reşit değil ya kimliğinde bile fotoğrafı yok passoligi mi olacak illa zaten bir problem olsa benden ulaşabilirler heralde kardeşim fazla uzaklaşmış olamaz. Evet googleladım ama bildiğin kart üretim süreci filan çıkıyor yemin ediyorum deli zırvası ya. Bilet alacağım boş gözüken koltuklar var, en uygun koltuğu al seçeneğini işaretliyorum, koltuk yok diyor arkadaş resmen nolur maça gelmeyin diye yalvaran bir sistem var.

yanılmıyorsam 10 yaş altına zorunlu değil pasolig. yine de bir sormanda fayda var.

Kardeşin 7 yaşından büyükse passoligsiz giriş yapamıyor. Kendi passoligine 2 bilet alıp kardeşine de internetten passolig başvurusu yapman lazım. Daha sonra aldığın bileti passo sitesine girip biletlerim kısmından kardeşinin tc kimlik numarasına tanımlatacaksın. Pazar günü de sıra beklememek için maça 2-3 saat önce falan gidip(Maç saatinden gidersen sıra bekleyip maçın başını kaçırabilirsin) kardeşinin tek geçişlik pass kartını almalısın.

Geri
Üst Alt