GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 23

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
23/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Kardeşin 7 yaşından büyükse passoligsiz giriş yapamıyor. Kendi passoligine 2 bilet alıp kardeşine de internetten passolig başvurusu yapman lazım. Daha sonra aldığın bileti passo sitesine girip biletlerim kısmından kardeşinin tc kimlik numarasına tanımlatacaksın. Pazar günü de sıra beklememek için maça 2-3 saat önce falan gidip(Maç saatinden gidersen sıra bekleyip maçın başını kaçırabilirsin) kardeşinin tek geçişlik pass kartını almalısın.
Bu passolig zırvası yuzunden maçlara gitmiyorum. Sadece ben değil, çocuklarıma da sozum olmasına ragmen, goturemiyorum. Insallah en kısa zamanda kalkar.

c764c832892bd64b0f0c32df9902ca7a.jpg

Bu kadro bu formasyon iş yapar.Özellikle Arena'da bu şekilde oynamalıyız bence

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen maç bayram tatilindeydi.Kombineciler yazlıklarına gitmiştir.Bu maçta birçoğu gelir diye düşünüyorum.

Daha bugün ve yarın var biraz da pazar satılabilir. Bence 32 bin bilet çıktıysa hepsi satılacak ama kombineli beyzadeler gelmeyecek yine maça. Tahminim 35 bin kişi olacağı yönünde. Umarım daha fazla olur.

kombinelerin gelmeme sebebi,cogu genel kurul üye veya tanıdıklarına veriliyor yani yaş ortalaması 100 150 olan tiplere

senede 1-2 derbi macı izlemek icin altın tepside kendisine kombine sunulan yıgınla insan var

kombinelilerin arasında birkez maç izleme gafletine düşmüştüm insan futboldan soğuyor yeminle gelmesinden daha iyi.

Her maç full olacak deniyor ama bakıyoruz hep 30 bin civarı . Geçin o rakamları da yine 30 bin gelir ve bu da yeterli zaten ortam için .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su Passolig zimbirtisi da insanlarin stada gelmesini frenliyor. Eskiden maca sadece bilet alirken simdi bir de o sacmalik ile ugrasiyorsun.

İki sezon önce federasyonun inanılmaz müdahalelerine ve rakiplerin kuşlara yatmalarına rağmen oyunu bozup şampiyon olduk ama bu sezon azize+tüpkafa işi sıkı tutuyor bizde ilk 5 hafta ekmeklerine yağ sürmedik değil hani kesin yenmemiz lazım bu hafta

Geri
Üst Alt