GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 28

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,7K
Sayfa
28/102
GGalatasaray31Antalyaspor2 Ekim
Eger gercekten 30.000 bilet satıldıysa kombinelilerden 10 bin gelse 40.000 le efsane bir mac olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğrumu acaba ?
Yönetim tribünleri doldurmak için kampanyalara devam ediyor.
- 30.500 Bilet satıldı
-17.200 Kombineli taraftar var.

40 bini geçer. Rize maçında bütün kategorilerde tek tük bilet bulunuyordu. 35 bin falan olmuştu. Bugün baktım Yemekli Vip, 8. ve en pahalı olan 1. kategori hariç bütün kategoriler dolmuş tek bir boşluk bile yok. Yemekli vipte de sadece tek bir blok boş kalmış onunda kapasitesi 10 falan. Kısaca 8. ve 1. kategori hariç sistemde bütün yerler dolu gözüküyor.

En azından fatihin dönemindeki ölü 4-4-2 ler, 4-3-1-2 ler yok artık.

Klasik başarılı ve kanat oyununu iyi oynayan bir 4-2-3-1 takımı olduk.

satılan bilet 30.500
kombine 17.200 diyorlar

kombinelilerin en az 10 binin geleceğini düşünüyorum

en az 40 bine oynayacağımız kesin.

Kargalardan medet ummaya lüzum yok, biz yarın güzel bir galibiyet alalım, önümüze bakalım

Ben sanılanın aksine çok sıkıntılı bir maç olacağını düşünüyorum.Tek farklı alırız.4 atarız 5 atarız diyenlere de saygılıyız tabiki ama ters geliyo adamlar bize.Bir de yedikleri gollerin tamamını ikinci yarıda yemişler.8 golün 8 i de ikinci yarıda.Oynadıkları maçların ilk yarılarında da sadece 1 gol atılmış.O yüzden ilk yarı deli danalar gibi saldırıp mermiyi boşa atarsak acayip sıkıntılı olur ikinci yarı.Bariz belli ikinci yarı düşüyorlar oyundan.İlk yarı bütün enerjiyi harcamadan oynamamız lazım

Eto ıslıklanmalıdır.

Cts25QHWIAAq3UP.jpg

Boyle son dk golleri moralimi cok bozuyor...

Neyse farkli yenelim ki morallerini bozalim kuslarin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gamaspor Riekerink fikir değiştirdi.Chedjou ve Yasin'i yeniden 11'de denedi diyor.

Yanlış yaparsın hoca Chedjou'yu kulübeye alalım.

Geri
Üst Alt