GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 90

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
90/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
İyi oynamadık ama maçı çevirip galibiyete ulaşmak çok güzel oldu. Gollerle dönen Poldi de ayrı bir sevinç yarattı.

Keşke Bruma da bir tane sallasaydı. Harcadı Poldi'nin pasını. :)

JOR kapakları taktı diyenler her maç böyle bitmez söyleyeyim.... Birileri de Allah korusun kapakları takarsa bazıları zil takıp oynar olan bize olur. 2 oyuncu değişti maç döndü ama herkes Antalya değil....

CtxRkGFWgAASIpZ.jpg

Cavanda iyi diyorsunuz da Motta'ya girişinde topa falan dokunduğu yok. Adam penaltı yaptı da vermedi hakem net dengesiz bi herif. Öyle bi giriş olmaz o pozisyonda.

Sinanın ofansif yetenekleri muazzam. Poldide girince hücumda çok etkili oluyoruz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda'nin paslarini elestiren arkadaslar bismillah diyin bakalim adam 40.000 kisinin onunde ilk macina cikti.Heyecan ve takimi fazla tanimamasina veriyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda Sabri den daha iyi, ama malesef yine yetersiz. Büyük Takım Bek değil. Pasları çok kötü. Tabi ilk maç heyecan da olabilir, lakin daha çok geniş alan Bek

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Cavandanın top kontrol ve pasları kötü Umut Bulut'u hatırlattı. İyi yanı fizik ve hız olarak Sabriden daha iyi onada şükür

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekering bey ben istesem degisikliklerle maci kazanabilirim dedi.o yuzden de ilk yari vasat bir oyun sergilendi :))

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda iyi diyorsunuz da Motta'ya girişinde topa falan dokunduğu yok. Adam penaltı yaptı da vermedi hakem net dengesiz bi herif. Öyle bi giriş olmaz o pozisyonda.

Penaltı hiç alakası bile yok.Ayrıca çok iyi kadaeme yaptı orada.Ben de çok beğenmedim ama orada temizdi.Sanki ağır kalıyor gibi genel itibarıyla görecez bakalım

Geri
Üst Alt