GSCimbom
16/17 H:6 | Osmanlıspor 1-1 Fenerbahçe | M.S | 2 Ekim
Uğur İz

16/17 H:6 | Osmanlıspor 1-1 Fenerbahçe | M.S | 2 Ekim Sayfa 4

Uğur İz ·

Cevap
433
Okunma
23,3K
Sayfa
4/22
CanlıOsmanlıspor11FenerbahçeM.S
bunlar genelde kesin puan kaybı yaşar denilen macları kazanıyor.

ne ise biz kendi işimize bakalım 4 puanlık farkı kadıköy'e kadar koruyalım.

Melih Gökçek halleder fener zorlamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

osmanlıspor satar mı maçı?

Genelde burada Fener kaybeder denilen maclarda kaybetmiyor. Herkes el birligi ile Fener'in yenilecegini düsünüyor.

Berbat ötesi oynasalar da adamlari yine morallendirdi Kasimpasa, Gaziantep ve Feyenoord gibi bos beles takimlar. Evet gördük ki Feyenoord da bombos bir takimmis.

Ben beraberlik bekliyorum bu mactan. 1-1 gibi bir skor ile.

fb çok rahat alır zor dönemlerinde böyle çok zor gözüken lig maçlarını çok kolay kazanmıştır osmanlı normalde 3-0 yenmesi gerekirken tam tersi 0-3 0-4 yenilir

Genelde burada Fener kaybeder denilen maclarda kaybetmiyor. Herkes el birligi ile Fener'in yenilecegini düsünüyor.

Berbat ötesi oynasalar da adamlari yine morallendirdi Kasimpasa, Gaziantep ve Feyenoord gibi bos beles takimlar. Evet gördük ki Feyenoord da bombos bir takimmis.

evet fener bu tür macları genelde kazanıyor. bir başakşehir'e karsı denilen tutuyor. fener puan kaybeder diyorsun ve kaybediyor.

bu maçta bence beraberlik cıkmayacak. ya osmanlıspor yada fb kazanacak.

Hollanda Ligi'ni takip etmiyorsun demek.

Sadece Fenerbahce kötü bir halinde yendi diye, herkes Feynoord´a kötü diyor. Fenerin kadrosu kötü degil ki, sorunlari cok baska yerde. Feynoord Manchester United avrupa ligi ve PSV deplasmani dahil, 8 macta 8 galibiyet alip, iki gol görmüsler kalelerinde.

Bu les hallerinde, böyle formda bir takimi yenmeleri kendi adlarina sevindiricidir. Fenerbahce avrupa ligi seviyesine göre, oldukca zor bir gruba düstü.

Fenerbahce´ye Aziz Silin yaramis gibi duruyor. :(

Sadece Fenerbahce kötü bir halinde yendi diye, herkes Feynoord´a kötü diyor. Fenerin kadrosu kötü degil ki, sorunlari cok baska yerde. Feynoord Manchester United avrupa ligi ve PSV deplasmani dahil, 8 macta 8 galibiyet alip, iki gol görmüsler kalelerinde.

Bu les hallerinde, böyle formda bir takimi yenmeleri kendi adlarina sevindiricidir. Fenerbahce avrupa ligi seviyesine göre, oldukca zor bir gruba düstü.

Fenerbahce´ye Aziz Silin yaramis gibi duruyor. :(

hollanda ligi ile bizim lig bir degil. hollanda takımları bana balon geliyor. feyenord tt arena'ya cıksa temiz 5 tane yerdi.

tam ouan kayıplık maç fener için. wiel pek farketmezde lens her an bişeyler yapabilecek potansiyelde oyuncu.

Lawal Maher

Umar N'Diaye Delarge/Regattin
Diabate/Rusescu

Bu hücum gücüyle yenilmemeleri lazim.
​

Geri