ardadenizler
Cezalı
bunlar genelde kesin puan kaybı yaşar denilen macları kazanıyor.
ne ise biz kendi işimize bakalım 4 puanlık farkı kadıköy'e kadar koruyalım.
ne ise biz kendi işimize bakalım 4 puanlık farkı kadıköy'e kadar koruyalım.
Uğur İz ·
Normal sartlarda Osmanli'nin tokatlamasi lazim, umarim bi dalavere dönmez bu macta.
osmanlıspor satar mı maçı?
Genelde burada Fener kaybeder denilen maclarda kaybetmiyor. Herkes el birligi ile Fener'in yenilecegini düsünüyor.
Berbat ötesi oynasalar da adamlari yine morallendirdi Kasimpasa, Gaziantep ve Feyenoord gibi bos beles takimlar. Evet gördük ki Feyenoord da bombos bir takimmis.
Ben beraberlik bekliyorum bu mactan. 1-1 gibi bir skor ile.
Genelde burada Fener kaybeder denilen maclarda kaybetmiyor. Herkes el birligi ile Fener'in yenilecegini düsünüyor.
Berbat ötesi oynasalar da adamlari yine morallendirdi Kasimpasa, Gaziantep ve Feyenoord gibi bos beles takimlar. Evet gördük ki Feyenoord da bombos bir takimmis.
Ben beraberlik bekliyorum bu mactan. 1-1 gibi bir skor ile.
Hollanda Ligi'ni takip etmiyorsun demek.
Yok etmiyorum. Ara sira sonuclara falan bakiyorum sadece.
Sadece Fenerbahce kötü bir halinde yendi diye, herkes Feynoord´a kötü diyor. Fenerin kadrosu kötü degil ki, sorunlari cok baska yerde. Feynoord Manchester United avrupa ligi ve PSV deplasmani dahil, 8 macta 8 galibiyet alip, iki gol görmüsler kalelerinde.
Bu les hallerinde, böyle formda bir takimi yenmeleri kendi adlarina sevindiricidir. Fenerbahce avrupa ligi seviyesine göre, oldukca zor bir gruba düstü.
Fenerbahce´ye Aziz Silin yaramis gibi duruyor.![]()