GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 15

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
63,1K
Sayfa
15/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
Semihe kadronda yer acmaman beni derin hayal kirikligina surukledi beis

sezon icinde chedjunun yerine monde edilecek tæbi fekat 150 yildir mac yapmamis adami GB deplasmaninda ilk 11'e koymayi tutarli buldugunu soylemekte isen asil bu soylemin bendenizi hayal kirikligindan ote bunalima suruklemeye meyleder cinste oldugu gercegini not dusmemin sakincadan uzak bulundugu hususunda benimnen ortak bir fikriyatta bulusmaya elverisli olacagini ummakta bir beis gormedigimi soyleyebilirim sanirsam ki m8

Çok kritik maç .. Bakalım beşiktaş maçından sonra türkiye içinde zor bir deplasman.En son 1-0 eboue nin golüyle zar zor kazandık diye hatırlıyorum.
Takımın nasıl reaksiyon vereceği beni heyecanlandırıyor. Yani gerçekten şampiyonluğa oynuyor muyuz , yoksa bu geçici bir form mu ..Sonuçlar böyle maçlarda ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Şahsi fikrim ve isteğim zor maç ancak Allahın izniyle , şeytanın bacağını kırıp gol yemeden kazanacağız diye düşünüyorum

Bence Poldi bu maçtada 2.forvet gibi çıksın.Kanatlarda Bruma ve Sinan oynasın.Selçuk tolga orta saha çıkacak zaten.Podolski Erenle çok iyi bi ikili olur.Bu kadroyla çıkalım yeneriz.

Evet reykering in gb maçı kadrösu belli oldu.

Muslera-sarbi-balta-çöpşu-carole-yasin-selçuk-tolga-bruma-poborsky-eren.

Pukispor

Sneijdersiz oynamanın takım savunması açısından bi yararını göremeyeceğiz çünkü yerine savunmaya Sneijderden daha az katkı veren podolsiki oynayacak

CutGkzUUEAAsM7n.jpg

Geri
Üst Alt