GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 23

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
63,1K
Sayfa
23/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
La ben milleti anlamıyorum arkadaş...
Adamı sevin sayın da Jor konusunda negatif yorumlar yapıldığında neden şahsınıza küfür edilmiş gibi tepki gösteriyor bazıları?
Yanlış yapıyor kardeşim, doğru yaptığı şeyler kadar yanlış da yapıyor. Hatası olduğu halde niye görmezden geliyorsunuz?
Bu tipler birkaç puan kaybı daha sonra en ağır lafları eden tipler olması ayrı konu.

Şunu anlayın kardeşim bu adam evet GS'ı seviyor, inanılmaz kültürlü, enerjik, sempatik tam bir beyefendi. Ama ona ihtiyacımız olduğu kadar en az onun da bize ihtiyacı var. Kariyerinin sonlarında T.D olarak kupalar kazanmak istiyor. İz bırakmak istiyor. Selçuk'un 5'de 1'i maaşına neden kabul etti? Bu yönetimin istemediği oyuncuları almasına rağmen neden ses çıkarmıyor? Biraz mantığınızı kullanın...

La ben milleti anlamıyorum arkadaş...
Adamı sevin sayın da Jor konusunda negatif yorumlar yapıldığında neden şahsınıza küfür edilmiş gibi tepki gösteriyor bazıları?
Yanlış yapıyor kardeşim, doğru yaptığı şeyler kadar yanlış da yapıyor. Hatası olduğu halde niye görmezden geliyorsunuz?
Bu tipler birkaç puan kaybı daha sonra en ağır lafları eden tipler olması ayrı konu.

Şunu anlayın kardeşim bu adam evet GS'ı seviyor, inanılmaz kültürlü, enerjik, sempatik tam bir beyefendi. Ama ona ihtiyacımız olduğu kadar en az onun da bize ihtiyacı var. Kariyerinin sonlarında T.D olarak kupalar kazanmak istiyor. İz bırakmak istiyor. Selçuk'un 5'de 1'i maaşına neden kabul etti? Bu yönetimin istemediği oyuncuları almasına rağmen neden ses çıkarmıyor? Biraz mantığınızı kullanın...

Yaw elestirine laf atan yok sadece esini , kizlarini karistirma isin icine o kadar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fenerde is yoktu

Simdi bjk kotude oynasa kaos futbolu ile oyle boyle gol atiyor

Yani belki biraz abarttim ama deplasman maclari sampiyi belirler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fener de o sezon öyle atıyordu bir şekilde.

Geçen haftaki Rize maçına daha fazla üzüldüm ben şahsen,bu hafta kazanacakları belliydi.Bjk daha ekstra bir maç kazanmadı.

Geri
Üst Alt