GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
62,8K
Sayfa
5/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
Zor maç. Oyun ve skor olarak Kayseri maçına benzeyebilir. Podolski'nin takıma katılması büyük avantaj yine de. Kilitlenen bir maçı çözebilecek en önemli oyuncumuz. 1-1 veya 1-2 gibi bir skor bekliyorum.

defansımız iyi olsa hiç bir takım yenemez bizi ligdede bu defans hattına güvenmiyorum canlı bomba gibi gol yeriz kesin

Sampiyonlugu ne kadar isteyip istemedigimizi görecegimiz önemli bir mac. Bazi maclar vardir ki, sampiyonluga olan inancini arttirir.

Genclerbirligi deplasmani da o maclardan bir tanesi. Genelde bize ters gelen deplasmanlardan Ankara cünkü. Formdalar ayrica.

Deplasman performansimiz da tam anlamiyla tatmin etmedi henüz. O yüzden herseyiyle cok önemli bir mac.

[SUP]yo bence çokda önemli bir maç değil 1 puan alsak herkes yarabi şükür yolumuza bakalım der gençler depinden galip çıkan 3 büyük nadirdir.[/SUP]

Yalniz aspor istatikleri gosteriyorda adam ligin Atleticosu defansif olarak

70c8b4ddde099e608938f2c25ab7c56e.jpg

Sadece 3 gol yemisler , en az gol pozisyon veren takimmis

Kisir bir mac olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan adamlar gol yememiş nasıl yapcaz bu işi bizim yediğimiz banko 1 gol var zaten o cepte en az 2 gol atmamız lazım o da istatistiklere bakarsak çok mümkün gözükmüyor. Umarım 0-1 kazanırız.

Daha kötüsü vardır elbet ama baya kötü bence sıkı giyin bu aralar birde oturacaksan bilet kapalıda değilse altına birşeyler temin et derim

Biletler çıkmamış satışa. Fiyatlar ne kadar olur tahminen? Küçük yeğenimle gideceğim İstanbul'dan maça, o yüzden dediğin gibi iyi bir yerden alayım ki rahat rahat izleyebilelim.

Biletler çıkmamış satışa. Fiyatlar ne kadar olur tahminen? Küçük yeğenimle gideceğim İstanbul'dan maça, o yüzden dediğin gibi iyi bir yerden alayım ki rahat rahat izleyebilelim.

Kapalı diye tabir edilen yerden almanı tavsiye ederim cavcav parayı sever 150 TL diye tahmin ediyorum fazla bile olabilir maraton 100 olursa ama kapalı 200 olur muhtemelen

Geri