Mehmet Kara
Parçalı Üye
şampiyon olmak istiyorsak bu maçları almamız lazım. uzun zamandır ankarada galibiyetimiz yok, inşallah zorda olsa kazanan biz oluruz
Trabzonla içeride sonraki maç
Eh bu sene milli takımlar maç yapsın o zaman kulüpler dinlensin biraz! Bu nedir ya?Kasım'da bir ara daha varşimdiden hazırla kendini ona da
Kadro tamam olur. Tolga bu macta sari görüp adanaya (galiba) karsi cezali duruma düssün.
---------------------------------------------------Nando------------------------------------
Cavanda--------------------Serdar------------------------------Hakan-----------------Carole
-----------------------------------------Tolga------------De Jong--------------------------
Poldi------------------------------------------------Sneijder------------------------------Bruma
----------------------------------------------------Eren------------------------------------
yedek
Cenk,Linnes,Sightorsson,Selcuk,Sinan,Yasin,Ched
Eh bu sene milli takımlar maç yapsın o zaman kulüpler dinlensin biraz! Bu nedir ya?
hayda ozaman o macta sari görsün. Tolgasiz takim düsünemiyorum artik
Şu trafikte kolay maçımız da yok.İçeride alanyayla falan oynasak görsün derdim de artık hangisine denk gelirse.İçerideki alanya maçı da 16. hafta.O zamana kadar çoktan kart görmüş olur
adanaya karsi ne zamandi ya? Fener macindan önce degilmiydi
Başakşehir maçından öncetrabzon(E),adana(D),başakşehir(E)
he iste Trabzon macinda görsün sariyi ozamanOh be rahatladim
![]()
Adana deplasmanı kolay olur diyosun yanide jong dönmeden yemesin bence