Yasin için brumayı sağ tarafta oynatmak hakkaten çok kötü bişey
Mac icinde zaten kanatlari degistiriyorlar ikisi cogu kez.
Yasin için brumayı sağ tarafta oynatmak hakkaten çok kötü bişey
Selcuk yüzünden görüyor zaten cogu karti gecen yazdigim gibi. Yanilmiyorsam her sari karti ikinci yarinin sonlarina dogru gördü 65'ten sonra.Tolga bu mac sari yerse haftaya Trabzon macina cezali duruma düsüyor.
6 macta 3 sari kart gören Tolga'nin partneri olan "kaptanimiz" daha 1 tane bile kart görmedi ayni sürecte. Tabi her türlü ikili mücadeleden kacarsan kart görmezsin.
Selcuk yüzünden görüyor zaten cogu karti gecen yazdigim gibi. Yanilmiyorsam her sari karti ikinci yarinin sonlarina dogru gördü 65'ten sonra.
Ee o dakikaya kadar kendi basina kosup durursan, her ikili mücadeleye girersen, sonlara dogru gücün kalmaz, kontrolsüz müdahalelerde bulunursun ve karti görürüsün.
O degilde bize 2.6 oran veriliyorlar, biliyorsun ben oynayinca puan kaybediyoruz ama bu orani kacirmamam lazim.Ücü de ikinci yarida. Biri 47, biri 61 biri de 65.dakikada.
ultrAslan-UNI Dumlupınar olarak kutahyada bir kahvaltı organizasyonumuz var bugün.
Umarım uğur getirecek.
Kesin 5:0 alırız muazzam bir Oyun ileMaçı izleyemeyeceğim tüh.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O degilde bize 2.6 oran veriliyorlar, biliyorsun ben oynayinca puan kaybediyoruz ama bu orani kacirmamam lazim.
Valla oynadim bileBizim deplasmanlara iyi oran veriyorlar zaten. Oynama sen yinede![]()
Ben beraberlik bekliyorum bu mactan, Stancu gol atar'a biraz birseyler oynadim ben sadece. Malum namussuz bos gecmiyor bizi hic.
Kesin 5:0 alırız muazzam bir Oyun ile
~Pablo Emilio Escobar Gaviria~