GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 36

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
63,3K
Sayfa
36/70
GGençlerbirliği01Galatasaray15 Ekim
Takımın başında ben olsam 2.yarıya Chedjosuz başlarım

Chedjou - Cavanda

Sabri - Linnes

Yasin - Sinan yapardım değişiklik olarak

Kadro basliginda da degindim , bu takimda olmamasi gereken iki adam chedjou ile onun yerine konacak olan semih

bu adamlarin muhtemel hatasi eger rakip salak degilse direk gol ..

İlk yarıda en çok topla buluşanlar:
Selçuk İnan - 64
Tolga Ciğerci - 51
Sabri Sarıoğlu - 40
Hakan Balta - 40
Aurelien Chedjou - 39

Hoca güzel kadro çıkarmış.Rakip analizi bu olsa gerek.Podolski Sinan falan oynasaydı işimiz zordu.Sneijderin bile olmaması yararımıza şuan. Yasinin yerine kim girecek bilemiyorum ama.De Jong- Yasin değiştirip. Josue kanata atılabilir.Ama oradada verimsiz oynuyor.4-3-1-2 oynanabilir bilmiyorum.

Takıma saydırmışsınız da cüneyt kaç faulü vermedi saydınız mı bir pozisyonda tolgayı iki kez indirdiler adam tenezzül edip bakmadı bile

Cavanda poldi kesin girecek ama umarım gol yemeden girerler gene su koyuverdik golü attıktan sonra klasik gol yeme moduna geçtik

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet iyi gidiyor işler aslında ama şu salak salak pas hataları ile kalemize gelmeye mecali olmayan herifleri cesaretlendiriyoruz. Çok rahat 2'yi 3ü bulup koparabilirdik, özellikle Bruma tek vuruş yapmayıp kaleciyi geçmeyi düşünse iş bitmişti şimdiye.

Yalniz Selcuk iyi basladi sonra orta saha hele Chedjounun onunde cok bos alan birakiyor.

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

sinanı bende herkes gibi begeniyorum ama mevcut haldeki sinan yasini kesemez çünkü sinanın savunma yönü bruma kadar bile yok ,geliştirmeli

Gayet iyi gidiyor işler aslında ama şu salak salak pas hataları ile kalemize gelmeye mecali olmayan herifleri cesaretlendiriyoruz. Çok rahat 2'yi 3ü bulup koparabilirdik, özellikle Bruma tek vuruş yapmayıp kaleciyi geçmeyi düşünse iş bitmişti şimdiye.

Pas biraz hızlıydı orda sanki yaw. Ben mi yanlış gördüm.

Geri
Üst Alt