GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 7

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,3K
Sayfa
7/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Trabzon kötü oynamıyor ama skor üretemiyorlar, küçümsersek saçmalamış oluruz.

Zaten hangi maç kolay geçti sezon başından beri.

Ayrıca bu maçta 45 bin taraftarın altına düşmeyiz.Ben kendimde gidicektim ama passoligimi iptal ettirdim dün resmen soydular şerefsizler

Pozisyona giriyorlar ama son vuruşları iyi değil. Castillo'yu tutarsak fazla bir şey yapamazlar.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CvD27yGW8AAy3KR.jpg

Bu istatistige bakinca Trabzonspor´un forvetleri cok mu beceriksiz, yada cok mu sanssiz aceba diye düsünüyorum. Isim anlaminda forvetleri aslinda iyi. Jun, Muhammed, N´doye. Bu sans dolasip, dolasip, bize karsi dönmez umarim. Col ilginc bir istatistik bu.

Onur faktörü devreye girmezse tarihi fark olur.
Bunun küçümsemekle alakası yok. Oynanan oyunlar ortada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onur faktörü devreye girmezse tarihi fark olur.
Bunun küçümsemekle alakası yok. Oynanan oyunlar ortada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onur faktörü nedir ya. Çok abartılan bir kaleci hatta bence berbat bir kaleci çünkü bir kere gerizekalı.

Senede bir kaç maçta iyi oynar o kadar. Fantastik gözüken atlayış yapıp göz boyar o kadar yani.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kolay maç yok bunu her hafta görüyoruz. Trabzonspor'un son maçını izledim, çok iyi oynadılar, çok pozisyona girdiler ama eski kalecileri Fatih'i geçemediler. Bence Fatih o maça extra bir motivasyon ile çıktı yoksa bu kadar üst düzey kalecilik yapabilecek durumda değil. O yüzden de o maçtan 1 puan ile ayrıldı Trabzonspor, o maçı kazanmış olsalardı bizim maça olan motivasyonları daha düşük olabilirdi, puan kaybı ile daha fazla motive olacaklarını düşünüyorum.Bize tek zorlukları da bu olabilir.

Bizim takıma bakacak olursak oyuncuların havaya girdiklerini net bir şekilde görebiliyoruz, geçen yılki vurdum duymaz tavırlar kesinlikle yok, yetersiz bir kaç oyuncumuz malesef var ama bu da bu yılki hava ile bu yetersizlik maç içerisinde tolere edilebilebiliyor. Taraftarın önünde maçlara baskılı başlamamız ve sonucunda da erken bir gol bulmamız maçın havasını tamamen bize doğru çeviriyor. Trabzonspor maçında da bu durumun bu şekilde olacağını düşünüyorum.İlk yarım saatte gol ya da goller bulacağımızdan eminim.

İl Güvenlik Kurulu, Galatasaray - Trabzonspor maçında deplasman tribününe izin verdi. Trabzonspor taraftarı TT Arena'ya gidebilecek.

Stad en az 45 bin olmalı. Ve taraftar Tirapzonsipor'un bize yaptığı çirkefliği unutmamalı. Baskı altına alınmalı. Tam bir fener derbisi havasında olmalı. Hatta saha da 11 emre belözoğlu var saymalı ve ona göre bağırmalılar.

Ts oynadığı 3 deplasman maçından da puan alamamış.0 gol atmış 8 gol yemiş 3 maçta. Şöyle farklı bir skor ile kazanıp liderliğe kurulsak bu hafta ne güzel olur.

Geri