GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 8

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,3K
Sayfa
8/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Kritik maçlarımız üst üste gelmeye devam ediyor.Önümüzde yer alan 5 maç gerçekten çok kritik. Bugün beşiktaş, napoli deplasmanında kazandı.Baya moralli dönecekler lige,ancak aynı şekilde ayakları gitmek isteyecek fakat,zorlanacaklarını düşünüyorum.

Her neyse , karşımızda herkese karşı kendisini ispatlamak isteyen bir trabzonspor ve başlarında ersun yanal olacak bunu unutmamak lazım. Ne olursa olsun 11 e 11 başlayacak maç ve eminim onlar da ellerinden geleni yapmak isteyecek.

Temennim ise , oturmuş bir oyun, güzel bir futbol ile hata,kazaya şans tanımadan geçen senelerde bize karşı yaptıkları saygısızlıkların cevabını ,rencide edici bir galibiyetle cevaplamak.
Her maçımız çok zor olacak ,ancak 45 bin ( allah söyletti bu arada :) ) taraftar ile arenada Galatasaray'a diş geçirmek kolay olmayacaktır.

Savaşan,takır takır top oynayan,rakibini boğan ve dosta güven düşmana üç buçuk attıran bir Galatasaray görmek dileğiyle , cumartesi arenaya durumu olan herkesi sıradan vasıfsız bir taraftar olarak davet ediyorum. :)

CvD27yGW8AAy3KR.jpg

Bu istatistige bakinca Trabzonspor´un forvetleri cok mu beceriksiz, yada cok mu sanssiz aceba diye düsünüyorum. Isim anlaminda forvetleri aslinda iyi. Jun, Muhammed, N´doye. Bu sans dolasip, dolasip, bize karsi dönmez umarim. Col ilginc bir istatistik bu.

chedjou trabzona mutlaka gol attirir merak etmeyin... önemli olan bizim en az 2 gol atmamiz maci kazanmak icin

En kötü gününde bile olsa ciddiyeti ve isteği elimizden bırakırsak 50 bin kişinin önünde en kötü ts gelir 3 puanı alır gider, onlar cıkısa gecer biz çöküşe gireriz.

Ersun bunu planlıyo şu an muhtemelen. Son zamanlarda çok fazla şişirilmeye başlandık medyada filan çok fazla konusmaya basladı yöneticilerimiz hafif korkmuyo değilim maçtan. İnşallah kazasız belasız 3 puanı alır yolumuza bakarız.

T@patalk ????

Muslera
Cavanda Chedjou Hakan Carole
Jong Tolga
Bruma Sneijder Podolski
Eren

Cenk-Serdar-Linnes-Selçuk-Sinan-Yasin-Josue

​

Geri