GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 38

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
84,2K
Sayfa
38/79
MGalatasaray01Trabzonspor22 Ekim
Alışmışsınız Sneijder'in tek başına takımı sırtlamasına, normal oynayınca saydırıyorsunuz, bu maçta kim iyi de Sneijder kötü, takım bu maçta kötü top oynuyor.

Golde Carole hatasi var Semih dogru yerde duruyor. Adami kaciran Semih Degil Carole. Ayrica Cavandada ters kademede olmasi lazimdi.

Bok vardı oyuncuları, teknik heyeti bu kadar Florya'ya, Riva'ya bağlamaya hiçbiri konsantre değil resmen lay lay lom havadalar. Sneijder,Poldi,Eren,Bruma bu sezon en kötü maçlarını çıkarıyorlar. Tolga gibi adam bile bir iki pozisyonda geç ayıldı adamı kaçırdı.
Kafalar hafta ya oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Şaka mısınız hala defansla ilgili yazı yazanlar var :D Defans göbeğinde Skrtel Kjaer falan olsa ne değişecek? Ortasahanda selçuk oynuyor lan.Sneijder Podolski yürüyor.Ne defansı?

Cavanda, Chedjou, Semih, Carole 4'ü de defans arkasına adam kaçırabilecek oyuncular zaten bu maçta öyle bir gol yemeseydik şaşırırdım

Hic kimse kusura bakmasin. Ben burada 2 yil sneijder avatari koymus adamim. Cok severim sayarim ama kimse Galatasaray'dan buyuk degil. Bu camia Hakan Sukur , Hagi gibi isimlere veda etmis bir camia Sinoda kimmis?

Boyle oynamaya devam ederse
Ki hic umut vermiyor sene sonu Cin'e yolculuk var. Poldi zaten mevkisiz bir oyuncu hep dedim Yasin daha faydali gotumu yirttim gotumu

Zaten Selcuk'a hic girmiyorum. Carole ancak yedek ve Cavanda derhal satilmali.

Yeterse yeter lan. Komple stoper revizyonu lazim sene sonu yine mi kargalarin haykirisini izleyecegiz ulan?!

Slyi ozledim monakoyum yeter adam gibi oynayin

Sent from my iPhone using Tapatalk

70 e kadar gol atamazsak ts 2.golu bulur benim skor tahminim 1-2

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moral bulayım diye girdim şuraya,moralimi felç ettiniz.Bu ne karamsarlık arkadaş,biz bu takıma karşı yirmi kere çeviririz bu maçı bir sakin olun.

Ne gömdünüz be :D

Rive ve Florya olaylarının sinirini takıma iyi yansıttınız öyle berbat filan değil , Trabzon biraz şanlı biraz defansta toplu duruyor.

Kötü bir oyun var mı evet ama burda konuşulan gibi berbat değil

Malesef Poldi maçlara sonradan girse daha iyi olacak sanırım gerçi kanat oynatmadı hoca 4-4-2 gibi oynuyor. Sol açık gibi oynarsa etkili olacağını düşünüyordum.

Trabzon sahada yok bir kere geldiler sağolsun koşu mesafesi ustası selçuk izledi semih yine b.k gibi bir defans oyuncusu olduğunu gösterdi adamlar attı

Bunun dışında adamlar top göremiyor

Bizim tek Problemimiz hareketsiz olmamız

Bu ateş üfleyerek sönmez

Trabzon sahada yok iyi guzelde sahada olmayan Trabzona kac pozisyonun var? 50.000 kisi onunde oynuyorsun. Hareketsiz oynuyoruz dogru ama bence en buyuk problemimiz teknik direktorsuz oynuyoruz. Sen sahada bir sistem gorebiliyormusun? Eren Derdiyok forvetken bu takimin mac basina 30 orta atmasi lazim en az. Teknik direktor tahtaya 11 i yaziyor cikin oynayin diyor bizimlkiler de bu kadar oynuyor iste

"Tolga tek başına oynuyor... Sneijder ve Selçuk kaçak oynuyorlar.."

E. Toroğlu

Çok doğru söz.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Geri
Üst Alt