GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 39

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
84,2K
Sayfa
39/79
MGalatasaray01Trabzonspor22 Ekim
Sneijder 10 numara falan degil. Kanat ile bekin arasinda bekleyen bir oyuncu olmus. Acin Mancini sezonunun ozetlerini birde 10 numara Snijderi izleyin...

Cok cok fark var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne gömdünüz be :D

Rive ve Florya olaylarının sinirini takıma iyi yansıttınız öyle berbat filan değil , Trabzon biraz şanlı biraz defansta toplu duruyor.

Kötü bir oyun var mı evet ama burda konuşulan gibi berbat değil

Yok be kötü değil daha kötü oynadığımız maçlar var bu sezon geçen hafta da bundan iyi değildik sadece geldik attık adamlar çok daha fazla geldi atamadı.

Sonuç ne olursa olsun değişmeyecek gerçekler vardır mesela;

1. Selçuk Sneijder ve Poldi aynı anda oynamaz

2. Linnes elimizdeki bütün sağ beklerden iyidir

3. Semih ve Chedjou bu takımda oynayamaz oynamamalı

sneijder, selçuk ve poldinin aynı anda sahada olması çok lüks. koşmayan, dinamik olmayan bir takım oluyoruz. ya selçuk ya sneijder çıkmalı yasin belki sonrada sinan girmeli. cavanda hücuma hiç destek veremiyor, sabri değişikliği gerekebilir.

Sneijder geçmişte dünya yıldızıydı diye hala eleştirmemeye,eleştirenleri linç etmeye devam mı beyler?

5 milyon euro alacak ne iş yapıyor izah edecek biri var mı?

Takımın çoğu kötü Bruma hariç ama en çok dikkatimi çeken Sneijder,Selçuk falan berbat Cavanda çöp Bruma olmasa hücum yapamayız maalesef.

Ayrıca Podolski'de bence biz de olmamalı. Statik sadece şutlarıyla yaşayan bir oyuncu kanatta asla olmamalı.
Solda Bruma sağ kanatta ise Keita gibi biri lazım bize.
Sağlı sollu kanatları kullanarak Eren'e de pozisyonları kanattan hazırlamalıyız bu şekilde.

Podolski gibi statik sadece şutlarıyla yaşayan oyuncuyla tek kanadı olan ve uçamayan bir kuş oluruz ancak

Bir de Sneijder oyunu hep sol tarafa taşıyor ve bu rakipler için savunması kolay hale getiriyor oyunu Antalya maçı bile bu durumdaydı.

Sneijdersiz , sağlıklı bir De Jong ile 3'lü orta saha oynarsak çok çok daha güzel top oynarız ve rakip bu kadar kolayca kalemize gelemez.

Sabri'yi gözlerimin arayacağını hiç düşünmezdim Cavanda bize bunu yaşattı çok büyük bir fiyasko Cavanda

Eboue'den sonra bir türlü adam akıllı bir sağ bek alamamamız çok büyük sıkıntı

İşin kötü yanı takım oyunu çevirecekmiş gibi durmuyor, inşallah yanılırız bakalım hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Şu Selçuk'tan Artık ben de kusma noktasına geldim , ilk yarı bir futbolcunun 1 tane olumlu hareketi olmaz mı. Cavanda falan yine bir iki tane bir şey yaptı ya bu Selçuk ? Bu jong oynamayacaksa yolla arkadaş 2.5 milyon vermek ne anlama geliyor Selçuk denen kişi oynayacaksa . Snejder de iyi olması için koşan oyuncunun çok olması lazım yoksa etkisiz görünüyor . Malesef bu takımda seneye yine Sabri oynar . Cavanda tutar demiş ve hep savunmuştum ama o da olmayacak gibi . Anlamıyorum bu sağ bekten bıktık artık, gerçi sol bek de öyle ahım şahım değil ama işte idare ediyoruz . Umarım kazanırız ne diyelim .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezonun simdiye dek en iyi defansif performansi bu. Bir tane top tutmak zorunda kalmadi Muslera. Bir kere gelip, orada da golü buldular. Cavanda defansif acidan iyi, ancak hücum anlaminda cok statik kaliyoruz.

trabzonun ceza sahasi icindeki verimsizligi, tam da bize karsi döndü. Bundan korkuyordum.

Su Hocanin yapacagi tek bir tercih var. Poldi sag kanat oynayamaz temposu yetmez. Ya Sneijder Ya Poldi ikisi olmaz. Ya Poldiyle 4-4-2 oynayacaksin sneijderi yedek birakip yada sag kanatta Sinani oynatacaksin Sneijderi oynatacam diyorsan.

Geri
Üst Alt