GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 58

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,7K
Sayfa
58/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Haftaya Selcuk yerine De Jong oynamazsa Riekerink benim icin bitmistir.Selcugun yıllardır yapamadigini adam 10 dakikada yapti

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş kusura bakma da bugün Sneijder ne yaptı, Podolski ne yaptı mesela söylermisin ha Selçuk'un da abv onu da savunduğum yok ama bugün futbol ilahları yenmemizi istemedi yapacak bir şey yok

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarper yanlis dusunuyorsun. Rezalet bir top oynadik bugun. Sistemsiz dumduz bir takimiz sadece Brumanin ayagina bakiyoruz. Kazandigimiz maclarin cogundada iyi degildik. Bu takim isik vermiyor yenilmek onemli degil. Buyuk takimlar bazen yenilebilir bunda sikinti yok. Sorun takimin hic isik vermemesi.

He bu arada siz Fatih Hocamin kaos futboluna kurban olun.

Heh geldi iste bi tane FT ci!!

Otemedin cunku bugune kadar ilk kez firsat geldi.

Ft nin sistemi ne gorduk!!!

sarper inan sinirliyim senle şu an cidden uğraşamam bazen çok garip yorumların var olmadık zamanda kusura bakma sanki la liga da villereal ile oynuyoruz daha düzgün puanı olmayan trabzona karşı ideal kadronla sahaya çıkıyoruz ve stad dolu biz galatasarayız elbette fark atacaz derim

Nesi garip ki,34 haftalık uzun bir maraton bu.Ne bekleniyor namağlup şampiyonluk veya 34/34 falan mı?Ben de kazanacağımızı düşünüyordum ama kilidi açamadık ve kaybettik,bugüneymiş ilk mağlubiyet,olmadı ne yapalım.Daha geride 26 maç var.Bu tarz yorumlar garip asıl,şampiyonluk gitti biz mahvolduk bittik vs. tarzı.

Sneijder de Selçuk da çok kötü oynadılar ama bu ikisinin en ölü hali Josue' den iyidir. Maçın sonunu Josue ile oynamak nedir arkadaş, Semih' in sağ bek oynayıp ondan orta beklememizi hiç saymıyorum bile.

oynanan futbola bahane değil sonucta fırat dümbüğü yere yalandan yatan adama yat yat kalkma bişey olmaz diyor melo ya da iki yıl önce sahanın ortasında söven buydu. lanet olsun böyle işe ya

Sarper yanlis dusunuyorsun. Rezalet bir top oynadik bugun. Sistemsiz dumduz bir takimiz sadece Brumanin ayagina bakiyoruz. Kazandigimiz maclarin cogundada iyi degildik. Bu takim isik vermiyor yenilmek onemli degil. Buyuk takimlar bazen yenilebilir bunda sikinti yok. Sorun takimin hic isik vermemesi.

He bu arada siz Fatih Hocamin kaos futboluna kurban olun.

Fatih hocayı severim.Bunun konuyla alakası yok.Futboluna da bir şey demedim.

İyi oynamamış olabiliriz.Ama şampiyonluk gitti mitti bu yorumların hiçbir mantığı yok.Sakin olun.

Uzun zamandır kaybettiğimiz bir maça bu kadar üzülmemiştim. Harika oynamadık ama yinede fena değildik, ama o ibne rakip yerden kalkmadı ki. Uyuz oldum resmen böyle kaybetmeye.

Anca Riva ile Florya peskesi icin kafa yorun siz.Bu takima stoper almayan beyninize..

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım şampiyon falan olamaz haftalardır söylüyorum. Boşa beklemeyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt