Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
Şu skubicin yaptığı ortayı linnes iyi yapıyor defansla kaleci arasına sert kesmek lazım ama bizim bekler 0a inemiyorki
Şu skubicin yaptığı ortayı linnes iyi yapıyor defansla kaleci arasına sert kesmek lazım ama bizim bekler 0a inemiyorki
Valla rikerink linnesi kolay harcadı sabri kadar şans bulamadı adam. Cavandayıda hemen kötülememek lazım ama bence potansiyel olarak linnes>cavandaCavanda ve Sabri ne defans ne hucum sifirlar. Linnes bari iyi bindiriyor ve temiz ayagi var. her turlu pozisyon yiyecez sag taraftan madem
Hucumcu beki kullanalim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nasıl top yok?Bu penaltida kimse ceza sahasinda olmasa bile bir gariplik var . Zira resimde gorulen gibiyse hayalet gol olmus , cunku ortada top yok
Kalitesizler, sadece daha önce hic izlememis adamlar abartip duruyor. Kjaer her gittigi takimda rezil oldu Lille haric. Skrtl ise Liverpool'da konusuldugu kadar iyi degildi, tam tersi adami göndermek icin göbek attilar nerdeyse.
Ikiside vasat stoperler, bizim stoperlerden fln iyi degiller. Avrupa'da oynamis diye abartiliyor ikisi.
Şahsen ikiside abartılıyor bence. Lille deki kjaeri hiç izlemedim ama almanya'da kjaer çöpün önde gideniydi. Skrtel saatli bomba. Güven vermiyor adam ki her an oynadığı takımı yaka bilir. Fenerde izlediğim ikili şimdiye kadar okadar kötü bulmasamda ıyide diyemem.Vasat bir performans sergiledikleri dogru su ana kadar Fatih. Ancak ligimizde bu ikiliden daha iyi bir ikili var mi kagit uzerinde? Ikiside potansiyelli oyuncu performanslarinin yukselmesi supriz olmaz
Kjaer rezil falan olmadi nereden cikartiyorsun bunu bilmiyorum. Duzenli izlemedim ancak rezil olacak bir durumu yok. Gecen senede fenerin en iyi oyuncusuydu.
Skrtel LIverpoolda iyiydi gayet ve oynuyordu hatta yeni kontrat imzalamislardi ancak sakatlik problemi cok ********************* yasadigi icin gonderdiler.
Ujfalusi bize gelmeden onceki sezon At. madridde rezil top oynuyordu Simdi Ujfa da mi kotu stoper oluyor bu durumda? Kjaer de Skrtel de Turkiye ligi ve bizim stoperlerimizden daha iyi
Nasıl top yok?
Topu Emenike'nin sol ayağı sanmış olabilirsinFotografta top nerede , ben goremiyorum