GSCimbom
16/17 H:8 | Konyaspor 0-1 Fenerbahçe | M.S | 24 Ekim
E

16/17 H:8 | Konyaspor 0-1 Fenerbahçe | M.S | 24 Ekim Sayfa 7

Emre Arslan ·

Cevap
313
Okunma
17,4K
Sayfa
7/16
CanlıKonyaspor01FenerbahçeM.S
Konya bu kadar kotu bir takim degil beyler. Bjk macinda etten duvarlardi simdi elek gibiler

Seviyeyi dusurmek gibi olmasin ama rahatsizim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu skubicin yaptığı ortayı linnes iyi yapıyor defansla kaleci arasına sert kesmek lazım ama bizim bekler 0a inemiyorki

Cavanda ve Sabri ne defans ne hucum sifirlar. Linnes bari iyi bindiriyor ve temiz ayagi var. her turlu pozisyon yiyecez sag taraftan madem
Hucumcu beki kullanalim

4df29161e5a16eafd32a528508ef7361.jpg

Bu penaltida kimse ceza sahasinda olmasa bile bir gariplik var . Zira resimde gorulen gibiyse hayalet gol olmus , cunku ortada top yok

Cavanda ve Sabri ne defans ne hucum sifirlar. Linnes bari iyi bindiriyor ve temiz ayagi var. her turlu pozisyon yiyecez sag taraftan madem
Hucumcu beki kullanalim

Valla rikerink linnesi kolay harcadı sabri kadar şans bulamadı adam. Cavandayıda hemen kötülememek lazım ama bence potansiyel olarak linnes>cavanda

BJK maçının da ilk yarısında kötüydü Konya 2. yarı açılmıştı umarım bu maçta da öyle olur bir de Bajic 60-70'de girer çakar

Kalitesizler, sadece daha önce hic izlememis adamlar abartip duruyor. Kjaer her gittigi takimda rezil oldu Lille haric. Skrtl ise Liverpool'da konusuldugu kadar iyi degildi, tam tersi adami göndermek icin göbek attilar nerdeyse.

Ikiside vasat stoperler, bizim stoperlerden fln iyi degiller. Avrupa'da oynamis diye abartiliyor ikisi.

Kjaer rezil falan olmadi nereden cikartiyorsun bunu bilmiyorum. Duzenli izlemedim ancak rezil olacak bir durumu yok. Gecen senede fenerin en iyi oyuncusuydu.

Skrtel LIverpoolda iyiydi gayet ve oynuyordu hatta yeni kontrat imzalamislardi ancak sakatlik problemi cok ********************* yasadigi icin gonderdiler.

Ujfalusi bize gelmeden onceki sezon At. madridde rezil top oynuyordu Simdi Ujfa da mi kotu stoper oluyor bu durumda? Kjaer de Skrtel de Turkiye ligi ve bizim stoperlerimizden daha iyi

Vasat bir performans sergiledikleri dogru su ana kadar Fatih. Ancak ligimizde bu ikiliden daha iyi bir ikili var mi kagit uzerinde? Ikiside potansiyelli oyuncu performanslarinin yukselmesi supriz olmaz
Şahsen ikiside abartılıyor bence. Lille deki kjaeri hiç izlemedim ama almanya'da kjaer çöpün önde gideniydi. Skrtel saatli bomba. Güven vermiyor adam ki her an oynadığı takımı yaka bilir. Fenerde izlediğim ikili şimdiye kadar okadar kötü bulmasamda ıyide diyemem.
İlerde ne olur nasıl olurlar bilemem.
Bizim rezil çöp stoperlerden daha mı iyiler tartışılır vallahi. İki tandem de amatörce hatalar yaptı yapıyor da halen.

Kjaer rezil falan olmadi nereden cikartiyorsun bunu bilmiyorum. Duzenli izlemedim ancak rezil olacak bir durumu yok. Gecen senede fenerin en iyi oyuncusuydu.

Skrtel LIverpoolda iyiydi gayet ve oynuyordu hatta yeni kontrat imzalamislardi ancak sakatlik problemi cok ********************* yasadigi icin gonderdiler.

Ujfalusi bize gelmeden onceki sezon At. madridde rezil top oynuyordu Simdi Ujfa da mi kotu stoper oluyor bu durumda? Kjaer de Skrtel de Turkiye ligi ve bizim stoperlerimizden daha iyi

Kjaer Chedjouyu donunda sallar zaten.

Chedjou > Kjaer diyen kişileri ciddiye almaman lazim

Yok arkadas kizamiyorum bile...

Sen git tarihin en kotu trabzonuna kendi evinde mal gibi yenil sonra yok faul vermedi yok sike yapti. Bu ligde her zaman sike olacaktir.

Sen oyunu bozacaksin ama gidip rezil rusva trabzona yenilip mallarin diline sakiz olursan daha buyuk maclara gelince ne bok yapacaksin?

Onur gibi serefsizlere derslerini almislardir dedirttiren kemiksiz furbolculara yaziklar olsun. Hele Selcuk ve Sneijdere acayip kizginim. Siz ikiniz bu takimin kaptanisiniz. Hadi madem rezil performans gosteriyorsunuz kaptan olarak bari atesleyin takimi. Yok kedi yavrusu gibiler. Ne seyirciyi canlandiracak hareket yapiyorlar ne bir motivasyon asilayacak direnc gosteriyor oyle mal gibi yuruyorlar. Yaninda takim arkadasini dovseler rakibe ozur dileyecek kadar aciz kaptan ve ezikler surusu

Son düzenleme:
Geri