GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 15

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,6K
Sayfa
15/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Trabzon macinda Cavanda'yi begenmedim, hocanin da yine Sabri'ye dönecegini düsünüyorum. Benim bekledigim 11 bu sekilde.

Tahmini skor ise Adana 1-3 Galatasaray

Muslera
Sabri Chedjou Semih Carole
Selcuk Tolga
Yasin Poldi Bruma
Eren​

Nando
Linnes Chedjou Serdar Carole
De Jong Tolga
Yasin Poldi Bruma
Eren

olmalliiiiiii

Sabri Selcuk Semih oynamazlar insallah worst 3S

bu hafta amator takim ayarinda bir rakiple oynayacak olmamiz buyuk sans aslinda

ilk 11 in tamami dinlendirilse paf takim yener herhalde bu adanayi .. diger rakiplerle ilgili boyle yorum hic yapmamistim ama adana da cok kotu bir takim

Arkadaşlar uzun süredir iş gezisindeyim ve haberleri de forumu da detaylı takip edemiyorum. Sakat ve eksiklerimiz kimler son durumda?

Moderatör tarafında düzenlendi:
iyilik kotuluk anlaminda demiyorum ama hep ayni sarki .. denizli de boyleydi , umut burak umut burak ... e tamam adamlar formsuz yine umut burak ..

surekli ayni adamlarin uzerinde donuyor takim
Mecbur kaliyosun iste yokki serdar diye adam aldik gidip sakat herife gomduk parayi hakan sakatlandi zaten en yumusak yerimizdi gobek.kaldik yine ayni adamlara ortada selcuksuz gunumuz yok.o direk saplanti gibi kaptanlihi kim verdiyse suna onun sikintisini yasiyoruz.sag beke adam aliyoruz hepsi 2.lig topcusu oyuncu degistirsen yine ayni yine ayni.isin ozu yara derin kanayan yere operasyon sart biz yara bandiyla kapatiyoruz bant acilinca yine bant bisey degismiyo.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cv70NmmXgAAXPAg.jpg:large

Riekerink bir an önce Linnes, Serdar, Sinan ve De Jong'u takıma monte etmeli bu maçta bu isimler oynarsa daha efektif oluruz

ah ulan geçen hafta ts macını kazansak bjknin yaşadığı mutluluk verici sakatlıklardan sonra bu maç bambaşka olacaktı.

Forumda bi takim kucumsenirse ve garanti kazanir havasina girince hep puan kaybediyoruz insallah kaybetmeyiz ama birde kendimin bi totemi var o haftaki maci dusunmedigim zaman hayal etmedigim zaman kazaniyoruz ama surekli maci bekledigim zaman kaybediyoruz ve ben bu hafta surekli bu maci bekledim insallah gene aynisi olmaz

Geri