GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 13

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,5K
Sayfa
13/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
aslında bu sneijder gerginligi gereksiz olmuş sneijderde podolskide duragan oynuyor birde bunlara selçugu katın

yani hiçbirisi babamızın oglu degil bir takım 2 tane duragan adamı kaldırmaz maalesef sneijder ve poldi aynı anda sahada oldukca puan kaybetme ihtimalimiz hep olacak

_________Muslera
Sabri Serdar Hakan Carole
_______Tolga DeJong
Yasin_______________Bruma
________Poldi_Eren_______

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

1-Yanlis. Sezon basindan beri ilk yarilari iyi oynayan bir Galatasaray yok. Karabuk Trabzon ve Antalya maclarinda ilk yarilarda gayet kotuyduk. Maclari izlemeden konusma.

2- Dogru. Sneijder olmadigi icin fark bekliyorum cunku 4-4-2 oynayacagini dusunuyorum. 4-4-2 sistemiyle Adanayi rahat yenebilecegimizi dusunuyorum. Sneijder oynasaydi ittir kaktir yenerdik muhtemelen. Cunku Sneijder etkisiz eleman bu sene.

3- Senin katilmaman kotu oynadigi gercegini degistirmez.

4- Ben oyuna bakarim puan kaybi olmus olmamis ona futboldan anlamayan adam bakar. Sneijder bu sene hicbir macta iyi oynamadi. Bir tek Besiktas macini ayiriyorum ondada kaleciyle karsi karsiya pozisyonun icine etti. Bana gore Sneijderin oynamadigi her mac kazanma sansimiz yukseliyor.

Benden bu kadar bunlari da anlayamiyorsan daha sana nasil anlatayim

Şu maddeye kafam takıldı.İyi oyun-kötü oyun çok göreceli bir şey.Senin oyun felsefen defansif oynamaktır,bulduğun fırsatlarda kontraataklarla tehlikeli olursun,savunmanı da sağlam yaparsın mesela.Bunu yapınca kötü mü oynadı diyeceğiz takıma?Futbol da eninde sonunda bir sonuç oyunu ayrıca.

Geri kalanlara katılıyorum.

Eğer bugün bu maçı kazanamazsak bundan sonra maç falan izlemicem hiç boşa umutlanıpta sonra saç baş yolmaya gerek yok evinde ligin en kötü takımı Trabzona yenilip ardından Adana'yı yenemez isek boşa bu takımdan ümitlenmeyelim bakalım bugün sonuç ne olacak.

Muhtemel 11

Cv6jczgWgAAjRI5.jpg

Bugün 3 puan dışında hiçbirşey kabul etmiyorum..
Sahada herşeyimizi verelim ve bu maçı rahatlıkla alalım..
Lakayit takım görmek istemiyorum 1.dakikadan 90.dakkaya kadar ciddi disiplinli..

Sneijder'in yokluğu Yasin'e kanatta oynama
Podolski'ye kaleye yakın olma şansı veriyor..
Bu gol olasılıklarını daha da arttırır..

Basarilar şanli serefli galatasarayim ! Adana merkez patliyor herkes !!! çifte bayram yaşayacağiz inşallah ! Saldirin riekerinkin aslanlari !

Muslera, Sabri, Chedjou, Semih Kaya, Carole, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Podolski, Bruma, Eren Derdiyok

Gökmen ilk XI böyle olacak demiş.

Geri