GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 12

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,5K
Sayfa
12/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Argumanla gel diyorsun yani. Tamam sen kasindin.

1-Gencler macinda Sneijder yoktu ve ilk yari belkide ligde oynadigimiz en iyi oynadik.

2- Ben yarin 4-4-2 oynayacagimizi dusunuyorum ve o nedenle fark beklentim var. Bunu dememle gencler maci arasinda nasil bir alaka kurdun anlamadim? Gencler maci ile bu mac apayri bir mac. Gencler Adanadan cok daha kaliteli bir takim ayrica Gencler macinda 30 saniye dahi 4-4-2 oynamadik.

3- Bu sene Sneijderin oynadigi besiktas maci ilk 45 dk. si haric takim hicbir macta iyi top oynamadi.

4- Simdiye kadar kazandigimiz her macta Sneijder var demissin. Peki simdiye kadar puan kaybettigimi her macta Sneijderin yerinde babam mi oynuyordu?

Eh yine kendin sacmaladigini kendi argümanlarinla anlatmissin.

1. Mac sadece 45 dk. degil, 90 dk. Ikinci yari oynanan oyundan bahsetmemissin bile. Ayrica sezon basindan beri ilk 45 dakikayi iyi oynayan bir Galatasaray var, sonradan oyundan düsen bir Galatasaray var.

2. Senin dedigin farkli birsey: Rahat kazaniriz cünkü Sneijder yok demissin.

3. Katilmiyorum ama senin fikrin olabilir

4. Sen benim ne diyip demedigimi birak. Sen eger 'Sneijder yok diye rahat kazaniriz' diyorsan, bende sana kazandigimiz her macta Sneijder'in oldugunu hatirlatip bu tezinin gecersiz oldugunu söylerim, mantikli degil bir kere.

Puan kayibinda da Sneijder vardi dogru, yani Sneijder ile alakali bir durum degilmis dimi? Cünkü hem puan kayibinda, hem kazandigimiz maclarda yer almis. Anladin mi yoksa cok mu zor?

Son düzenleme:
Eh yine kendin sacmaladigini kendi argümanlarinla anlatmissin.

1. Mac sadece 45 dk. degil, 90 dk. Ikinci yari oynanan oyundan bahsetmemissin bile. Ayrica sezon basindan beri ilk 45 dakikayi iyi oynayan bir Galatasaray var, sonradan oyundan düsen bir Galatasaray var.

2. Senin dedigin farkli birsey: Rahat kazaniriz cünkü Sneijder yok demissin.

3. Katilmiyorum ama senin fikrin olabilir

4. Sen benim ne diyip demedigimi birak. Sen eger 'Sneijder yok diye rahat kazaniriz' diyorsan, bende sana kazandigimiz her macta Sneijder'in oldugunu hatirlatip bu tezinin gecersiz oldugunu söylerim, mantikli degil bir kere.

Puan kayibinda da Sneijder vardi dogru, yani Sneijder ile alakali bir durum degilmis dimi? Cünkü hem puan kayibinda, hem kazandigimiz maclarda yer almis. Anladin mi yoksa cok mu zor?

1-Yanlis. Sezon basindan beri ilk yarilari iyi oynayan bir Galatasaray yok. Karabuk Trabzon ve Antalya maclarinda ilk yarilarda gayet kotuyduk. Maclari izlemeden konusma.

2- Dogru. Sneijder olmadigi icin fark bekliyorum cunku 4-4-2 oynayacagini dusunuyorum. 4-4-2 sistemiyle Adanayi rahat yenebilecegimizi dusunuyorum. Sneijder oynasaydi ittir kaktir yenerdik muhtemelen. Cunku Sneijder etkisiz eleman bu sene.

3- Senin katilmaman kotu oynadigi gercegini degistirmez.

4- Ben oyuna bakarim puan kaybi olmus olmamis ona futboldan anlamayan adam bakar. Sneijder bu sene hicbir macta iyi oynamadi. Bir tek Besiktas macini ayiriyorum ondada kaleciyle karsi karsiya pozisyonun icine etti. Bana gore Sneijderin oynamadigi her mac kazanma sansimiz yukseliyor.

Benden bu kadar bunlari da anlayamiyorsan daha sana nasil anlatayim

Son düzenleme:
1-Yanlis. Sezon basindan beri ilk yarilari iyi oynayan bir Galatasaray yok. Karabuk Trabzon ve Antalya maclarinda ilk yarilarda gayet kotuyduk. Maclari izlemeden konusma.

2- Dogru. Sneijder olmadigi icin fark bekliyorum cunku 4-4-2 oynayacagini dusunuyorum. 4-4-2 sistemiyle Adanayi rahat yenebilecegimizi dusunuyorum. Sneijder oynasaydi ittir kaktir yenerdik muhtemelen. Cunku Sneijder etkisiz eleman bu sene.

3- Senin katilmaman kotu oynadigi gercegini degistirmez.

4- Ben oyuna bakarim puan kaybi olmus olmamis ona futboldan anlamayan adam bakar. Sneijder bu sene hicbir macta iyi oynamadi. Bir tek Besiktas macini ayiriyorum ondada kaleciyle karsi karsiya pozisyonun icine etti. Bana gore Sneijderin oynamadigi her mac kazanma sansimiz yukseliyor.

Benden bu kadar bunlari da anlayamiyorsan daha sana nasil anlatayim

Senin ne düsündügün zerre konu degil surda.

Sen Sneijder yok diye kazaniriz diyorsun. Burdan ne anlami cikiyor? Sneijder olunca kazanamiyoruz.. Eh bende Sneijder oldugunda cok mac kazandik dedim, hatta Sneijder'in her oldugu maci kazaniyoruz diye istatistikler vardi.

Yoksa kötü oynuyormus, iyi oynuyormus konu degil. Senin yaptigin bir mantik hatasi var.

Kimin ne izledigini sorgulamak sana kalmamis.

Son düzenleme:
Senin ne düsündügün zerre konu degil surda.

Sen Sneijder yok diye kazaniriz diyorsun. Burdan ne anlami cikiyor? Sneijder olunca kazanamiyoruz.. Eh bende Sneijder oldugunda cok mac kazandik dedik, hatta Sneijder'in her oldugu maci kazaniyoruz diye istatistikler vardi.

Yoksa kötü oynuyormus, iyi oynuyormus konu degil. Senin yaptigin bir mantik hatasi var.

Kimin ne izledigini sorgulamak sana kalmamis.

Turkce okuyup anlamada sikinti var muhtemelen . Ben ne yazdim? Yarin maci rahat kazaniriz cunku Sneijder yok. Neden rahat kazaniriz? Cunku Sneijder oynamadigi icin 4-4-2 ye yakin bir sistemle ileride Podolski-Eren ikilisiyle oynayacagiz. Buradan sadece sua anlam cikar Sneijderin oynadigi maclarda rahat kazanamiyoruz.

Bu sene Sneijderin oynamadigi kac mac var ki zaten? benim aklimda kalan bir Gencelr maci var ondada 4-4-2 oynamadik zaten. O nedenle Sneijderin oynadigi ve oynamadigi maclari karsilastirmak icin elimizde bir veri yok henuz. Bir tek gencelr maci var ondada yarinki oynayacagimiz sistemle oynamadik.

Yarin rahat bir galibiyet elde edince o veriyi elde etmis olacagiz.

Son düzenleme:
Su takimda en cok ihtiyac duyulan tip oyuncu eski genclerbirliginde olan jimmy durmaz diye bir adam vardi , ozel hayraniyimdir bilal kisa gibi onun da

bir donem bize ya da fenere gidecek deniyordu ama olmadi . cok dikine oyunu seven , surpriz vuruslari olan etkili bir adamdi

Turkce okuyup anlamada sikinti var muhtemelen . Ben ne yazdim? Yarin maci rahat kazaniriz cunku Sneijder yok. Neden rahat kazaniriz? Cunku Sneijder oynamadigi icin 4-4-2 ye yakin bir sistemle ileride Podolski-Eren ikilisiyle oynayacagiz. Buradan sadece sua anlam cikar Sneijderin oynadigi maclarda rahat kazanamiyoruz.

Bu sene Sneijderin oynamadigi kac mac var ki zaten? benim aklimda kalan bir Gencelr maci var ondada 4-4-2 oynamadik zaten. O nedenle Sneijderin oynadigi ve oynamadigi maclari karsilastirmak icin elimizde bir veri yok henuz. Bir tek gencelr maci var ondada yarinki oynayacagimiz sistemle oynamadik.

Yarin rahat bir galibiyet elde edince o veriyi elde etmis olacagiz.

antalyaspor ikinci yarisi yokmuydu yahu... :D

Su takimda en cok ihtiyac duyulan tip oyuncu eski genclerbirliginde olan jimmy durmaz diye bir adam vardi , ozel hayraniyimdir bilal kisa gibi onun da

bir donem bize ya da fenere gidecek deniyordu ama olmadi . cok dikine oyunu seven , surpriz vuruslari olan etkili bir adamdi

Bilal neyse adamda belirli bir klas vardi ama Jimmy ne alaka onun niye hayraniydin merak ettim gercekten.

Bilet fiyatlari fiyasko.

Adana da cok Galatasarayli vardir onlar da maca gidecektir, sirf benim kuzenin tayfa 50 kisi mi neymis.

Bilal neyse adamda belirli bir klas vardi ama Jimmy ne alaka onun niye hayraniydin merak ettim gercekten.

Ben de serseri toplara can katan adamlara zaaf vardir . bu adam seken eden toplara asiri can alici vuruslar yapabiliyordu yayin oralarda aranip , bir ornek bulmaya calisiyorum ama koyarim bulursam

2013-2014 Galatasaray 3-2 Genclerbirliği mac ozeti Ligtv.com.tr

Bu videonun 1:20 saniyesine sar . sol disla dikine top surup , pas atip , o pas adamdan sekince sagiyla sutluyor

bilmiyorum severdim bu adami iyiydi yani

2013/2014 Galatasaray-Genclerbirliği dakika 58 pozisyon Ligtv.com.tr

Son düzenleme:
Geri