Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
Argumanla gel diyorsun yani. Tamam sen kasindin.
1-Gencler macinda Sneijder yoktu ve ilk yari belkide ligde oynadigimiz en iyi oynadik.
2- Ben yarin 4-4-2 oynayacagimizi dusunuyorum ve o nedenle fark beklentim var. Bunu dememle gencler maci arasinda nasil bir alaka kurdun anlamadim? Gencler maci ile bu mac apayri bir mac. Gencler Adanadan cok daha kaliteli bir takim ayrica Gencler macinda 30 saniye dahi 4-4-2 oynamadik.
3- Bu sene Sneijderin oynadigi besiktas maci ilk 45 dk. si haric takim hicbir macta iyi top oynamadi.
4- Simdiye kadar kazandigimiz her macta Sneijder var demissin. Peki simdiye kadar puan kaybettigimi her macta Sneijderin yerinde babam mi oynuyordu?
Eh yine kendin sacmaladigini kendi argümanlarinla anlatmissin.
1. Mac sadece 45 dk. degil, 90 dk. Ikinci yari oynanan oyundan bahsetmemissin bile. Ayrica sezon basindan beri ilk 45 dakikayi iyi oynayan bir Galatasaray var, sonradan oyundan düsen bir Galatasaray var.
2. Senin dedigin farkli birsey: Rahat kazaniriz cünkü Sneijder yok demissin.
3. Katilmiyorum ama senin fikrin olabilir
4. Sen benim ne diyip demedigimi birak. Sen eger 'Sneijder yok diye rahat kazaniriz' diyorsan, bende sana kazandigimiz her macta Sneijder'in oldugunu hatirlatip bu tezinin gecersiz oldugunu söylerim, mantikli degil bir kere.
Puan kayibinda da Sneijder vardi dogru, yani Sneijder ile alakali bir durum degilmis dimi? Cünkü hem puan kayibinda, hem kazandigimiz maclarda yer almis. Anladin mi yoksa cok mu zor?
Son düzenleme: