GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 11

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,5K
Sayfa
11/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Artik ligde deplasmanlarda evinde 4-5 atma zamani gecmistir. Her ne kadar ligi begenmesekte belli bir kalite artisi oldugunu inkar edemeyiz. Hucumsal olarak hala lig olarak les gibiyiz ama sert , kompakt bir lig olduk. En basit takim bile kolay kolay gol yemiyor istisnalar haric.

2 attip bol bok pas yaparak oyunu domine etmeliyiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cv4j4OGWEAIaWuc.jpg

Fark beklentim yok, gol yemeyelim, daha efektif bir oyunla gelen galibiyet yeterli ve Selçuk sahada olmaz umarım.

Adanaspor'u bile ver Bruma'ya taktiği ile yeneceksek iş yaş yani.

Cevap veremeyerek kendin sacmaladigini kabul etmissin zaten kardes :)

Argumanla gel diyorsun yani. Tamam sen kasindin.

1-Gencler macinda Sneijder yoktu ve ilk yari belkide ligde oynadigimiz en iyi oynadik.

2- Ben yarin 4-4-2 oynayacagimizi dusunuyorum ve o nedenle fark beklentim var. Bunu dememle gencler maci arasinda nasil bir alaka kurdun anlamadim? Gencler maci ile bu mac apayri bir mac. Gencler Adanadan cok daha kaliteli bir takim ayrica Gencler macinda 30 saniye dahi 4-4-2 oynamadik.

3- Bu sene Sneijderin oynadigi besiktas maci ilk 45 dk. si haric takim hicbir macta iyi top oynamadi.

4- Simdiye kadar kazandigimiz her macta Sneijder var demissin. Peki simdiye kadar puan kaybettigimi her macta Sneijderin yerinde babam mi oynuyordu?

Geri