Umut Özçelik
Büyük Kaptan
Lig 17.si ile oynayacağız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimse bahsetmiyor ama sezon basindan beri yedigimiz ofsayt golleri, yapilan hakem hatalari konusulmuyor, örnegin Podolski'nin verilmeyen penaltisi.
Besiktas'a bal gibi caliyorlar, Fenerbahce'nin rakibine penalti verilmiyor yine.
Pis pis isler dönüyor, net.
Yönetimin vasat oldugu her halinden belli zaten.Cok dedim ama bizim burada dememiz birseyi degistirmez. Bizim basimizda bu pisirik yonetim varken daha cok ofsyatlardan gol yeriz, penaltilarimiz calinmaz.
Yönetimin vasat oldugu her halinden belli zaten.
Yönetime destek cikanlar verdigi zarari anlamiyor.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Konuyla alakası yok ama bir kehanette bulunayım;
30. Haftada Beşiktaş-Fenerbahçe maçı var hepimizin bildiği üzere.Ben diyorum ki,o maçtan önce Bjk'nin 1-2 puan gerisinde olacağız.Fener Bjk'den puan alacak,biz de geri kalan haftalarda fire vermeden şampiyon olacağız.
Konuyla alakası yok ama bir kehanette bulunayım;
30. Haftada Beşiktaş-Fenerbahçe maçı var hepimizin bildiği üzere.Ben diyorum ki,o maçtan önce Bjk'nin 1-2 puan gerisinde olacağız.Fener Bjk'den puan alacak,biz de geri kalan haftalarda fire vermeden şampiyon olacağız.

biz sezon sonuna doğru bjk ile şampiyonluk yarışında olacağız da fener bjk maçında büyük şikeciler at şikecilerinden bizim için puan alıp bize yararları dokunacak
zengin kahkahası attım be![]()