GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 4

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,5K
Sayfa
4/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Linnesi direk olarak ilk 11 oynatacağını sanmıyorum.
Dersimspor maçında oynatabilir belki ama bu maçta çok zor ihtimal haftalardır kadroda yok.
Dejong içinde geçerli bu dediklerim. En iyi ihtimalle 2.yarı başında alır oyuna.
Yani kısacası kendimizi tolga selçuk ikilisine hazırlayalım.
Serdar aziz oynayabilir ilk 11.
Sneijder de yine ilk 11 de olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu macta puan kaybi yasamamaliyiz cunku bundan sonraki 3 hafta oyle onemli 3 mac var ki o 3 mactan muhtemelen 3-4 puan cikaririz en fazla

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse bahsetmiyor ama sezon basindan beri yedigimiz ofsayt golleri, yapilan hakem hatalari konusulmuyor, örnegin Podolski'nin verilmeyen penaltisi.

Besiktas'a bal gibi caliyorlar, Fenerbahce'nin rakibine penalti verilmiyor yine.

Pis pis isler dönüyor, net.

Kimse bahsetmiyor ama sezon basindan beri yedigimiz ofsayt golleri, yapilan hakem hatalari konusulmuyor, örnegin Podolski'nin verilmeyen penaltisi.

Besiktas'a bal gibi caliyorlar, Fenerbahce'nin rakibine penalti verilmiyor yine.

Pis pis isler dönüyor, net.

Cok dedim ama bizim burada dememiz birseyi degistirmez. Bizim basimizda bu pisirik yonetim varken daha cok ofsyatlardan gol yeriz, penaltilarimiz calinmaz.

Kadro bu olmali bence. Linnes macin durumuna gore girmeli. Poldi yedeklenmeli. Oyunumuzu son derece baltaliyor maalesef.

1523286_Galatasaray_SK.jpg

Ama boyle olursa yine kisir bir mac izleriz. Kisisel becerinin kaderimizi belirleyecegi mac izleriz

1523288_Galatasaray_SK.jpg

Konuyla alakası yok ama bir kehanette bulunayım;

30. Haftada Beşiktaş-Fenerbahçe maçı var hepimizin bildiği üzere.Ben diyorum ki,o maçtan önce Bjk'nin 1-2 puan gerisinde olacağız.Fener Bjk'den puan alacak,biz de geri kalan haftalarda fire vermeden şampiyon olacağız.

Konuyla alakası yok ama bir kehanette bulunayım;

30. Haftada Beşiktaş-Fenerbahçe maçı var hepimizin bildiği üzere.Ben diyorum ki,o maçtan önce Bjk'nin 1-2 puan gerisinde olacağız.Fener Bjk'den puan alacak,biz de geri kalan haftalarda fire vermeden şampiyon olacağız.

dursun başgan
sağ olsun satıyoruz kulübü ne diyorsun?

biz sezon sonuna doğru bjk ile şampiyonluk yarışında olacağız da fener bjk maçında büyük şikeciler at şikecilerinden bizim için puan alıp bize yararları dokunacak :asd:

zengin kahkahası attım be :asd:

Son düzenleme:

Muslera

Linnes-Chedjou-Serdar-Carole

Tolga-Selçuk

Podolski-Sneijder-Bruma

Eren

Veya

Muslera

Linnes-Chedjou-Serdar-Carole

Yasin-Tolga-Selçuk-Bruma

Podolski-Eren​