GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 40

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,8K
Sayfa
40/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
Ayrica sneijder oynamazsa barcelona oluriz diyenler 2 macta attigimiz gol sayisi 0

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun sadece dizilis degil. Senin oyuncularin hem mental hemde fizik olarak berbat

Yine uyuklayan bir takim. Yeter lan illa sovmek mi gerekir?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunlara gol atamıyorsak haftaya Başakşehir'e filan hayatta atamayız.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim futbolcular pas siddetini berlileyemeyecek kadar OZURLUMU arkadas deli oldum.

Neleri harciyoruz daha atak gelisemeden bu sorun yuzunden. Kac milyon alan adamlarsiniz pasin siddetini yonunu ayarlayamiyosunuz YUH.

Pass Assist "OFF" olmuş yanlışlıkla.
Settings e girip değiştirmeli biri

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Eren'in de ayagi cok yamuk yahu, yeteneksiz Buraktan kurtulmak icin 4 yil bekledik umarim Eren'in ayagi bu kadar kotu degildir.

Yahu bos bos konusmayin arkadas.. Yasin orda pasi verip gol olsa, Adana cözülecek burda müthis oyniyoruz diye yorumlar yapilacak.

Sorun net bir sekilde Yasin'dir, NET.

He yav he Cavanda oynasın da ebemizin nikahını göstersinler. İkiside defans olarak yok Sabri en azından hareketli ilerde kısıtlı kapasitesi ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Cavanda saha da hiç yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan ben sayamadım kaç kere geri dönemediği için sol açıkları boş kaldı. Cavanda iyidir demiyorum ama bir gerçek var süper ligde takımların ilk 18'inde bulunan sağ beklerin hiçbirinin Sabri'den kötü olma ihtimali yok...

Rakiplere guzelce umut asiladik. Fener bile umutlanmistir artik. Bunlari kadikoyde yenersek 2 puan olur fark basaksehirde puan alirsa onlerine geceriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray'daki şu evlatçılık, lise bozuntulu bunaklık, adam kayırma ve türlü kahpelikler bitecekse küme düşelim lan yeter yemin ediyorum yeter.

Geri
Üst Alt