GSCimbom
16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim
E

16/17 H:9 | Adanaspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Ekim Sayfa 42

Emre Arslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
75,7K
Sayfa
42/75
CanlıAdanaspor01GalatasarayM.S
bu takım şampiyon falan olamaz. riekerink bana göre hayal krıklığıdır bu saatten sonra. takımda hiç ışık yok. emin olun bana dersim karşısındaki takım çok daha istekli arzulu daha diri bir takımdı. adanada aman aman bişey yok, zaten düşmesi kesin gibi, biz hayaletiz sadece

Ikinci yari gol atsak nolcak sanki yine ayni seyi yapcaklar yan pas geri pas derken Adana gelip golu atcak yine puan kaybi.Riekerink'in sapkayi onune koyup dusunmesi lazim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi Real madrid macini izledim (alavarese helal olsun vallah iyi top oynadilar ) ne güzel macti , birde bu kanser maddeesine bakiyorum

Bu haliyle Sneijder ve Poldi'den bir cacık olmaz boşa tartışmayın al birini vur ötekine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanatlarda iki hızlı adam var ama onları hareketlendirecek, ani paslar atacak adam yok. kağnı gibi sağdan sola top taşıyan bir kaptan bozuntusuyla, deli gibi koşup, pres yapan ama üretkenliği olmayan Tolgayla bu takım anca bu kadar pozisyon bulur. Bruma'ya, Yasin'e 35-40 metreden pas at bak bakalım kilit açılıyor mu, açılmıyor mu? JOR sınıfta kalıyor her maçta...

En can alici olay su; Bu hafta Adana'ya karsi Serdar ve De Jong'u oynatmamak demek, Baskasehir gibi önemli macta yine bunlari oynatmamak demek.

Gecmis olsun diyebiliriz.

En son 2011-2012 sezonunda iyi oynayan bir Galatasaray vardı o sezondan sonra şampiyon olduğumuz sezonlarda bile kötünün iyisi olduğumuzdan şampiyon olduk malesef iyi futbol oynayamıyoruz yıllardır hep aynı iyi futbol oynayan Galatasaray diyince aklıma bir Eric Gerets dönemi geliyor birde 2011-2012

poldi şinoyu sövenler bu iki adam olmazsa nasıl maç kazanacaz biraz kafanızı çalıştırın elimizdeki malzeme bu lewandowski erende sustu işte ne gol var ne bir şey !!

İlk yarıda en çok isabetli pas yapanlar:
Selçuk İnan 61
Tolga Ciğerci 56
Lionel Carole 55
Aurelien Chedjou 48

baska yaptigimiz yok zaten

Bokunu çıkarmayın artık. 4-4-2 diye de bik bik ötüp durmayın, Bruma ve Yasin ile 4-4-2 olmaz. Hadi bu ikisini geçtim senin orta sahan hala Selçuk. Hadi bunu da geçtim sağ bek için iki tane beyinsiz adam var Sabri ve Cavanda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

:atess:selcöp ve yasin

bu takim zor $ampiyon olur. 2-3 transfer lazim bize orta saha/kanat, stoper, forvet.
Ama bu maci aliriz.

Yanlız Yasin ve Bruma 433 kanat'lar.
Pek pas oyuna dahil değildir.

Bu vaka + Poldi ve Selçukun nin pasif Oyunu... Herşey açıklıyor.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

3 puan için 45 dakikamız var 0-1 olsun bizim olsun lütfen.

Riekerink tam mantar. Bu adam ile şampiyon olmak için mucizeler lazım.

Artik uzulerekde olsa katiliyorum. Hatta medyadaki maymunlar hakli cikti diyebiliriz. Saha kenarinda bir kukla baska birsey degil...

Yonetim acilen hoca arayisina girsin ama olmus olacak. Burasi rd yetistirme kurumu. Riekerink benim icin bitmistir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt