Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
Engin Bey yine hain avında. 7 senede forumda hain olmayan insan bırakmadı.
Diğerleri senin gözünde melek herhalde? Mesajların tamamında ne varsa hepsine bir değerlendirme yapsaydın kardeş daha objektif olurdun.
Engin Bey yine hain avında. 7 senede forumda hain olmayan insan bırakmadı.
Selçuk yedeğe çekilecekse Nidaye oynayacaksa sesimi çıkarmam şahsen
Diğer alternatiflere karşıyım
Diğerleri senin gözünde melek herhalde? Mesajların tamamında ne varsa hepsine bir değerlendirme yapsaydın kardeş daha objektif olurdun.
Selçuk yedeğe çekilecekse Nidaye oynayacaksa sesimi çıkarmam şahsen
Diğer alternatiflere karşıyım
Yine yanılmadın Yüksel kardeşim. Bence hemen Ndiaye'nin konusunu hortlatalım da istemeyenleri görelim.
Son cümlen için öyle düşünmüyorum bilesin. Lakin bu forumda at koşturan kendini bir halt sanan kişilere de arada bir had bildirmek gerek. Sürekli kendisi gibi düşünmeyenlere aşağılamak hatta küfür etmek moda haline geliyorsa susmamak gerek kusura bakma kardeş. Bu arada ben osmanlı ve basaksehirin tür atlamasini istiyorum çünkü ülke puanı kritik yerde. 2 sene önce eleme oynamak zorunda kalınca O bilmiş kardeşlerim niye şampiyonlar liginde yokuz diye bol bol zirlarlar biliyorum.Diğerlerinin amacı zaten senin gibi düşünenlerin aynı bu şekilde yazmasını sağlamak. Burada kimsenin Osmanlıspor'un veya Başakşehir'in tur atlayıp atlamamasını önemsediğini sanmıyorum.
Seninle ilgili yorum yapmamın sebebi ise; sürekli bir şekilde spor hakkında senin gibi düşünmeyen insanları Galatasaraylı olmamakla veya konuya siyaset girdiğinde vatan haini olmakla suçluyorsun. "Fatih Terim'i sevmiyor mu? Oo bu adam Galatasaraylı değil" gibi.
Son cümlen için öyle düşünmüyorum bilesin. Lakin bu forumda at koşturan kendini bir halt sanan kişilere de arada bir had bildirmek gerek. Sürekli kendisi gibi düşünmeyenlere aşağılamak hatta küfür etmek moda haline geliyorsa susmamak gerek kusura bakma kardeş. Bu arada ben osmanlı ve basaksehirin tür atlamasini istiyorum çünkü ülke puanı kritik yerde. 2 sene önce eleme oynamak zorunda kalınca O bilmiş kardeşlerim niye şampiyonlar liginde yokuz diye bol bol zirlarlar biliyorum.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ligimizde ki en iyi Anadolu takımı galiba. Trabzon da dahil buna.Osmanlı bizden daha iyi takım.
Tek pas ile pozisyona giriyor adamlar. Karşılarında ki takım çok kötü değil.