16/17 Play-Off Turu | Midtjylland 0-1 Osmanlıspor | M.S | 18 Ağustos | Beyaz TV

Oha Van Der Vaart yaşıyormuş hala :D Sneijder olmasa kesin yazarlardı bize her transfer döneminde :asd22:

Diğerleri senin gözünde melek herhalde? Mesajların tamamında ne varsa hepsine bir değerlendirme yapsaydın kardeş daha objektif olurdun.

Diğerlerinin amacı zaten senin gibi düşünenlerin aynı bu şekilde yazmasını sağlamak. Burada kimsenin Osmanlıspor'un veya Başakşehir'in tur atlayıp atlamamasını önemsediğini sanmıyorum.

Seninle ilgili yorum yapmamın sebebi ise; sürekli bir şekilde spor hakkında senin gibi düşünmeyen insanları Galatasaraylı olmamakla veya konuya siyaset girdiğinde vatan haini olmakla suçluyorsun. "Fatih Terim'i sevmiyor mu? Oo bu adam Galatasaraylı değil" gibi.

Diğerlerinin amacı zaten senin gibi düşünenlerin aynı bu şekilde yazmasını sağlamak. Burada kimsenin Osmanlıspor'un veya Başakşehir'in tur atlayıp atlamamasını önemsediğini sanmıyorum.

Seninle ilgili yorum yapmamın sebebi ise; sürekli bir şekilde spor hakkında senin gibi düşünmeyen insanları Galatasaraylı olmamakla veya konuya siyaset girdiğinde vatan haini olmakla suçluyorsun. "Fatih Terim'i sevmiyor mu? Oo bu adam Galatasaraylı değil" gibi.
Son cümlen için öyle düşünmüyorum bilesin. Lakin bu forumda at koşturan kendini bir halt sanan kişilere de arada bir had bildirmek gerek. Sürekli kendisi gibi düşünmeyenlere aşağılamak hatta küfür etmek moda haline geliyorsa susmamak gerek kusura bakma kardeş. Bu arada ben osmanlı ve basaksehirin tür atlamasini istiyorum çünkü ülke puanı kritik yerde. 2 sene önce eleme oynamak zorunda kalınca O bilmiş kardeşlerim niye şampiyonlar liginde yokuz diye bol bol zirlarlar biliyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Webo yetersiz gibi; Diabate de sakat galiba

Son cümlen için öyle düşünmüyorum bilesin. Lakin bu forumda at koşturan kendini bir halt sanan kişilere de arada bir had bildirmek gerek. Sürekli kendisi gibi düşünmeyenlere aşağılamak hatta küfür etmek moda haline geliyorsa susmamak gerek kusura bakma kardeş. Bu arada ben osmanlı ve basaksehirin tür atlamasini istiyorum çünkü ülke puanı kritik yerde. 2 sene önce eleme oynamak zorunda kalınca O bilmiş kardeşlerim niye şampiyonlar liginde yokuz diye bol bol zirlarlar biliyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Fener'in elenmesini istiyorum, diğer iki takımın ne yaptığını da önemsemiyorum. Bu durumda da ülke puanı falan pek umrumda olmuyor. Zaten sadece Başakşehir'in Visca'nın iki gol attığı maç dışında hiçbirini izlemedim.

Bu forumda at koşturulsa nolur, koşturulmasa nolur? Bu kendi gibi düşünmeyenleri aşağılamak mevzusuna gelirsek; üyelik tarihine bakarsak Alemdar İbaret ve Tuna gibi eski üyeleri hatırladığını varsayıyorum. Bu iki abartılı karakter gibi arkadaşlar yüzünden bu forumda bazı şeyleri farklı düşünen insanlara karşı ön yargı olduğunu bende düşünüyorum. Hatta doğudaki operasyonlar sırasında açılan konuda da bunu belirtmiştim. Belki de bu ön yargılı kişilerin arasında bende varımdır. Evet sen belki de bu şekilde ceza yemeyecek şekilde cevap vererek ders vermeye çalışıyorsun; ama çoğu kişi direk hakarete başvurup ceza alıyor, ondan sonra da bu forumda belli bir kitle kollanıyor tarzı muhabbetler başlıyor.

Osmanli iyi oynuyor, bu kadarini beklemiyordum

Osmanlı bizden daha iyi takım.

Tek pas ile pozisyona giriyor adamlar. Karşılarında ki takım çok kötü değil.

kontra atak dan iyi geliyorlar

Geri
Üst Alt