16/17 Sene Sonunda İlk 5'in Puan Durumu Ne Olur?

Birak pesimi yaw.Tahmin etmek istemiyorum.
4cfa0489f61e46d017278b523216bfc9.jpg

20 puan civarı bir fark yicez herhaurlb

17 de 17ymiş

t'æ!..

6. lık hususunda 2 ay kadar önce bulunduğum tahmin konusunda MÜTABAKATA VARDIĞIMIZI VARSAYMAK İSTERİM.

6. lık hususunda 2 ay kadar önce bulunduğum tahmin konusunda MÜTABAKATA VARDIĞIMIZI VARSAYMAK İSTERİM.

Dun kucuk bir ,o da belki basaksehirle macimiz var ,6 puani korursak ve yenebilirsek sansimiz olur yazdim

bin kisi alinti yapti , "senin besiktasini coktan sampiyon ilan ettin" diye saldirilar girla

10 macta biz tam cikarsak 9 puan kaybetmeleri lazim dedim simdi oldu 12

dun bana saniyesinde alinti yapanlar simdi de sampiyonuz deseler ya

gercekci olunca madem laf yemekteyiz ben de biraz bahsedeyim dedim

Dun kucuk bir ,o da belki basaksehirle macimiz var ,6 puani korursak ve yenebilirsek sansimiz olur yazdim

bin kisi alinti yapti , "senin besiktasini coktan sampiyon ilan ettin" diye saldirilar girla

Hayır denmek istenen şuydu orada,2. liğe ihtimal veriyorsan şampiyonluğa neden vermiyorsun.Başakşehir'le olan 6 puan kapanır da Bjk ile olan 8 niye kapanmasın?Bence ikisi de imkansız ama birine ihtimal veriyorsan diğerine de vermek gerekir anlamındaydı yazılanlar.

Neyse,Başakşehir Karabük'ü yendi mi olur sana fark 9,2. liği de konuşmayız artık gereksiz yere.

Bu konuda son derece haklı olduğunuz hususunda hemfikiriz forum duayenleri olarak.

Hayır denmek istenen şuydu orada,2. liğe ihtimal veriyorsan şampiyonluğa neden vermiyorsun.Başakşehir'le olan 6 puan kapanır da Bjk ile olan 8 niye kapanmasın?Bence ikisi de imkansız ama birine ihtimal veriyorsan diğerine de vermek gerekir anlamındaydı yazılanlar.

Neyse,Başakşehir Karabük'ü yendi mi olur sana fark 9,2. liği de konuşmayız artık gereksiz yere.

Sen akilli adamsin ,sebebi cok basit

-bjk ile aranda 8 puan var
-bjk ,basaksehirden daha guclu takim
-bjk ile maclarini tamamlamissin ve ikili averajda geridesin ,sen 30 puan alsan bile 22 puan yetiyor adamlara
-basaksehirle aranda 6 puan var ve ikili averaj henuz ortada ,yendigin takdirde bir maglubiyetlik diferansa dusureceksin

bu gercekler ortadayken ts maci oncesi icin konusurken sence ikisine yetismek ayni olasilik mi ?

ayrica sampiyonluk muhabbetiyse zaten bjk yi gecmen VE ayrica basaksehiri de gecmen gerekiyor ,bu mumkun mu yoksa tek basaksehiri 6 puan ve aranda macin varken gecmen o olcude imkansiz mi

valla nerede bitiririz bilmemde basaksehire çelme takacağımıza adım gibi eminim.

Sen akilli adamsin ,sebebi cok basit

-bjk ile aranda 8 puan var
-bjk ,basaksehirden daha guclu takim
-bjk ile maclarini tamamlamissin ve ikili averajda geridesin ,sen 30 puan alsan bile 22 puan yetiyor adamlara
-basaksehirle aranda 6 puan var ve ikili averaj henuz ortada ,yendigin takdirde bir maglubiyetlik diferansa dusureceksin

bu gercekler ortadayken ts maci oncesi icin konusurken sence ikisine yetismek ayni olasilik mi ?

ayrica sampiyonluk muhabbetiyse zaten bjk yi gecmen VE ayrica basaksehiri de gecmen gerekiyor ,bu mumkun mu yoksa tek basaksehiri 6 puan ve aranda macin varken gecmen o olcude imkansiz mi

Başakşehir'i yenmemiz olasılık olarak ne peki sence?Ki tek farklı yendiğimiz takdirde genel averajda da önde adamlar orada da geçme şansımız düşük.Yine 2 maç önümüzde kalıyorlar yani.

Başakşehir'i geçmemiz daha mümkündü haklısın ama arada uçuk kaçık farklar da yoktu yani anlatılmak istenen oydu.

Şimdi bunların hepsi boş tabi o ayrı konu.Başakşehir bugün kazandığı anda her şey biter.

Berabere dahi kalsa cok zorlasir cunku minimum 3 mac demek ama bitmez

bohemian rhapsody dinleyelim biraz bunun uzerine

too late , my time has come (2 incilik de gidici gibi)

yalniz fb macini sonradan 0 puan olarak revize etmistim.o sayilmaz

Geri
Üst Alt