16/17 Son 16 | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | MS | 5 Şubat | ATV

Beşiktaş kazansın. Üç kulvar da gitmeleri bizim için daha iyi olur. 26 ve 28 haftalara kadar potada kalırsak bu kartalı tavuk yolar gibi yolarız.

İnanılmaz skandal bir hakem hatası olmalı. (Gole giden Lens'i arkadan çift dalarak düşüren Tosic ve hakemin devam demesi. Dakika 77 skor 1-1 olsun)

Aziz ertesi gün Barkovizyon'la toplantı yapmalı.

8taşa olan nefretim feneve olan nefretimi geçeli çok oldu.Büyük şikecilerin kazanmasını temenni ediyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dd4d2fe763b8c8c7f720faf5c92e7ca5.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hernekadar kargalarin gotu kalkmis olsada, Sikebahceye olan nefretim kargalarin yenmesinden yana. Kupayi biz almadiktan sonra kimin aldigi pek de önemli degil.

Kargalar tokatlar. Kendinizi kandirmayin

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

büyük sikeciler bu sezon her büyük macta iyi oynadi. Yenerler kücük kardesleini

Fb en fazla 1 gol atabilir. Parayı koklayanlar değerlendirsin.

Bol gollü bir maç olur umarım.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bu maci kazanan kupayi almis olur. Turkiye Kupasi Finali bu mactir.

Simdi biz elendik, diger takimlarin durumu meydanda . Biraz dusunelim , hangisi daha iyidir ? fb nin sampiyonluk sansi kaf daginin ardinda ,dolayisiyla duble yapamaz

bjk nin ligi kazanma sansi fb ye gore fazla , bjk kupayi da alirsa duble mi iyidir ? yoksa bjk ligi fb kupayi alirsa mi ?

ligi kazanan kupayi da kazanirsa asiri etkisi olmaz , ama ligden uzaklasan kupayi alinca sezonu moralli bitiriyor , bu yuzden mevcut konjonkturde bjk nin kupada ilerlemesi (mumkunse alamamasi elbette) daha yegdir

Fener neyse de Bjk elerse kupayı alabileceğini sanmıyorum,önceki seneler gibi elenmeleri muhtemel.Başakşehir bence bu 2 takımdan daha çok yakın kupaya.

bugun turu gecebilirse finalist adayim osmanli

ligde avrupa siralamasina uzak kaldilar ,potansiyelleri de var , pes etmemeliler

Geri
Üst Alt