16/17 Son 16 | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | MS | 5 Şubat | ATV

Maçla ilgili değil ama kupayla ilgili Almanlar çok iyi bir formül bulmuş.
''Almanya Futbol Federasyonu, Almanya Kupası'nda uzatmaya giden maçlarda takımlara 4. oyuncu değişikliği hakkının verileceğini açıkladı.''

Bir yanda dünyadaki en ezik takım ve taraftar topluluğu bir yanda koyduğumun kuşları beter olsunlar yesinler birbirlerini

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Azmini takdir ettim sarpercim zor diyelim

Benimki normal olanı.Pollyanna falan da olduğumu düşünmüyorum.Daha 15 hafta varken,puan farkı 5'ken bir de içerde bunlarla yapacağımız maç varken her şey bitti demek saçma asıl.Fener gibi önümüzde 3 rakip olsa,9 puan falan fark yesek o zaman bu dediklerim anlamsız olurdu.

Bu Mac hic umrumda degil

5 tane kirmizi kart ciksin,kavga ciksin,bjk seyircisiz Mac cezasi alsin yeterli

Bu Mac hic umrumda degil

5 tane kirmizi kart ciksin,kavga ciksin,bjk seyircisiz Mac cezasi alsin yeterli

2 taraflı değerlendirmek lazım.Bjk elense bu onlarda moral bozukluğu yaratır mı?Hiç sanmıyorum,aksine sadece lig ve Avrupa kaldı diyip asılmaya devam ederler.Bjk elerse,ekstra bir kulvar daha olacak,çok az bir ihtimal de olsa daha fazla puan kaybetme şansları olacak.Fener açısından değerlendirilecek hiçbir şey yok zaten,bence Bjk'nin elemesi daha çok işimize gelir.

2 taraflı değerlendirmek lazım.Bjk elense bu onlarda moral bozukluğu yaratır mı?Hiç sanmıyorum,aksine sadece lig ve Avrupa kaldı diyip asılmaya devam ederler.Bjk elerse,ekstra bir kulvar daha olacak,çok az bir ihtimal de olsa daha fazla puan kaybetme şansları olacak.Fener açısından değerlendirilecek hiçbir şey yok zaten,bence Bjk'nin elemesi daha çok işimize gelir.

Bjk'nin UEFA maclari da var

Tur atlamalari bizim icin avantaj olabilir ama umrumda degil acikcasi

C34T77UWYAApuKx.jpg

C34N4r5UkAA0F5_.jpg

BBumxgdCIAADHKv.jpg:large

Renktaşım bu zamanlar ne güzeldi hatırlarmısın

Kargalar sahaya atlasın

1(12).jpg

Turgay demir beşiktaşı yine barcelona yaptı kodumun görgüsüz kargaları

TapaTalK

Skor 0-4 devam ederken sahaya dalan kargaların ligi etkilemesi hoş olurdu.

kupada başakşehir dışında adam gibi takım kalmadı. kim kazanırsa kupayıda o alır büyük ihtimal, böyle düşünmek lazım. şimdi bjk kadrosu geniş tur atlarsa geniş kadro için kupa maçları iyi bile olabilir. ama elenirse sarsılır ve kendine güveni azalır. bu durum lig performansınıda etkileyebilir. fener kupayı alsa daha iyi ligi zaten bitirdiler ama kupa gelirse aziz yırtar aynı tas aynı hamam giderler. ben fener tarafındayım.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kupada başakşehir dışında adam gibi takım kalmadı. kim kazanırsa kupayıda o alır büyük ihtimal, böyle düşünmek lazım. şimdi bjk kadrosu geniş tur atlarsa geniş kadro için kupa maçları iyi bile olabilir. ama elenirse sarsılır ve kendine güveni azalır. bu durum lig performansınıda etkileyebilir. fener kupayı alsa daha iyi ligi zaten bitirdiler ama kupa gelirse aziz yırtar aynı tas aynı hamam giderler. ben fener tarafındayım.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DSCF3329-500x500.jpg

Cimbomumuza renkdaş öyleyse

10 kirmizi kart sakatliklar taraftarlar birbirine girmis bi derbi izerliz umarim

Fenerbahçe XI: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Lens, Alper, Sow, Van Persie.

Beşiktaş XI; Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun.

Geri
Üst Alt