stratejik ve oportunist dusunurum bu tip durumlari her zaman , ama altindan ustunden bakiyorum ,herhangi bir takimin tur atlamasinin bize yararini gormuyorum , bu mac hafta sonu da oynanacak olsa , moral ,kirmizi kart gibi durumlar ligi de etkileyecek olsa , en nihayetinde kupa maci
ve turu gecen hangisi olursa olsun karsimiza ciktiginda benzer sanslar olacak , ceyrek ya da yari final olursa cift mac , finalde tek mac , tamamen raslantisal kura oldugu icin finale kadar kalmasi zor gorunuyor eger basaksehiri elersek
benim acimdan kil payi ile bjk nin gecmesi avantaj olacaktir dusuncesi var , iki sebepten , fb nin alamadigi her kupa ,kulvar ne olursa olsun lehimizedir , evet bjk nin almasi da benzer oranda antipatik olur eger biz alamiyorsak , ama yine de fb den bir dirhem de olsa iyidir
ikinci sebep ise , avrupa ,kizisan lig ve kupada devam etmesi ile bjk kamikaze bir surece girerse belki tokezleyebilir , cunku avrupa liginde de bir basari elde etmelerini istemeyiz ikisinden birinin
bir sure ilerleyebilirler ama final olasiligi filan istemem. o yuzden fenerin moralinin iyice bozulmasi , bjk nin de surekli agir mac trafigi yasamasi acisindan bjk diyorum