16/17 Son 16 | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | MS | 5 Şubat | ATV

Kale de volkan olmaz büyük ihtimal o yüzden büyük şikeciler 3 den fazla yemez..

Kargalar handikap yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

f69839eb08-41390.png

Fenerlilerin istedigi kadro cikarsa tur atlayabilirler bence.​

stratejik ve oportunist dusunurum bu tip durumlari her zaman , ama altindan ustunden bakiyorum ,herhangi bir takimin tur atlamasinin bize yararini gormuyorum , bu mac hafta sonu da oynanacak olsa , moral ,kirmizi kart gibi durumlar ligi de etkileyecek olsa , en nihayetinde kupa maci

ve turu gecen hangisi olursa olsun karsimiza ciktiginda benzer sanslar olacak , ceyrek ya da yari final olursa cift mac , finalde tek mac , tamamen raslantisal kura oldugu icin finale kadar kalmasi zor gorunuyor eger basaksehiri elersek

benim acimdan kil payi ile bjk nin gecmesi avantaj olacaktir dusuncesi var , iki sebepten , fb nin alamadigi her kupa ,kulvar ne olursa olsun lehimizedir , evet bjk nin almasi da benzer oranda antipatik olur eger biz alamiyorsak , ama yine de fb den bir dirhem de olsa iyidir

ikinci sebep ise , avrupa ,kizisan lig ve kupada devam etmesi ile bjk kamikaze bir surece girerse belki tokezleyebilir , cunku avrupa liginde de bir basari elde etmelerini istemeyiz ikisinden birinin

bir sure ilerleyebilirler ama final olasiligi filan istemem. o yuzden fenerin moralinin iyice bozulmasi , bjk nin de surekli agir mac trafigi yasamasi acisindan bjk diyorum

Sinan Bey'in açıklaması mantıklı geldi.

Sinan Bey'in açıklaması mantıklı geldi.

gecen sene nicklerini tek tek hatirlayamadigim tonla uye dostumuz kus yemi yedirdi , tavuk gibi gidaklamaya baslayacaktim neredeyse , bjk disinda diger aday fb idi , 4 uncu yildiza ortak olmasin , aziz antipatigi caka satmasin diye istemeye istemeye bjk dedik

bu sene bjk ile basaksehir kalsa ,basaksehir deriz ... en kotunun bir kademe iyisini ister duruma gelince cikarci davraniyoruz napalim ..

neyse ki gecen sene bjk li diyenlerin bir kismi bu sene fb li vs dedi de oradan yirttik , illa kus diyecekseniz basaksehirli deyin , onlar da boz baykus , acsalar da su cumartesinin biletini alsak artik

Fenev caksin su kargalara, sinan engin gibilere gostersinler barcelonayi.Bu 8tas kadar itici camia yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb yensin bu kargalar cekilmiyor kievden 6 yiyen takimi uzay takımı yaptilar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb eleyecek ama sonrasında finale çıkamadan elenecekler.

#AzizBaşgan

son maçlara bakarsak bejekenin oturma organı kalktı. fenerde büyük bir mağlubiyetle şok yaşadı yıkım içinde. bu şartlarda değerlendirirsek fenerin bu maça daha çok bileneceği açık ben fener yenecek diyorum

Fener'in zaten artik isi bitti. Fener alsin da su kücük sikecilerin havasi sönsün.

Bu görgüsüz öküzler hic cekilmiyor, baslari kiclari ayri oynuyor mallarin.

bu hafta sonu 4 tane kupa macina birden gitmeyi dusunuyorum ,

2 gun 2 ser mac

Geçenlerde büyük sürüngenlerin kazanmasını istediğimi yazmıştım çünkü malum fb den kupa almanin tadı başka hiçbir şey yok.

Şimdi düşünüyorum da büyük sürüngenler ligde yıkıma uğramış. Bu kupadan da elenirlerse iyice biterler.

Küçük sürüngenler zaten biraz daha formda gibi.

maç trafikleriyle beraber tokezleme olasılıkları artsın diye küçük sürüngenlerin kazanmasını istiyorum artık.

Fener Gayseri faciasından sonra toparlanması için zamana ihtiyacı olacak.

Prediction: 3-1

Aziz hafta içi futbolcuları bol bol tehdit eder, fb montunu giyip antremana gitti mi bilin ki maç Fenerin.

Form durumlarına aldanmayın.

Geri
Üst Alt