16/17 Son 16 | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | MS | 5 Şubat | ATV

Millete hayal satıyorsun Sarper.

Kadıköy'de Fener son yılların en rahat maçını oynadı

Beşiktaş'a karşı ilk yarı iyi, ikinci yarı kötü oynadık.

Bizim ağır üstünlüğümüz yok.

Arena'da dedim,deplasmanda demedim.Kadıköy'de zaten hemen hemen her yıl aynı senaryo değişmiyor o.

Cunku o senelerde ikisinden de iyi takimdik. Su an fener ile tartisilir ancak kesinlikle besiktastan daha iyi degiliz. Yeneriz yeniliriz ayri.

Ben sampiyon olacagimizi dusunuyorum ancak bu ikisinden birinde puan kaybedecegiz gibi geliyor

Futbol anlamında kesinlikle öndeler bizden,bunda herkes hemfikir ama şampiyon olmak sadece iyi futbol oynamakla alakalı bir şey değil işte sıkıntı orada.

tinercilere en az 2-3 maç seyircisiz oynama şenola 4-5 maç ceza verilmeli.

Ulan volkan ayısı ben ne yaptım tepki veriyolar diyo :D

Sen daha TT arena'ya gelicen lan kale arkası seni bekliyo :asd:

Arena'da dedim,deplasmanda demedim.Kadıköy'de zaten hemen hemen her yıl aynı senaryo değişmiyor o.

Şuan taraftar bölünmüş durumda, ve oynanan oyun yerlerde.

Yani Arenadada ağır üstünlüğümüz yok. Bu üstünlüğü getirecek bir hoca yok, oyuncu grubunda bunu sağlayabilecek oyuncular nadir.

maç yorumlarken fanatiklik yapmam iki takımda bişey oynamadı leş gibi bir maç oldu

lensin pozisyonunda bişey yok rvpye verilen pasta milim ofsayt var onuda görmek çok zor

kırmızı net doğru tek hata rvp de atılmalıydı ama onun dışında Oğuzhan da atılmalıydı

Evet fanatiklik yapmanın alemi yok o yüzden bjknin haklarını bu kadar savunman çok enteresan
Kendin dedin 2 kırmızı kart diye. Yanlış ifade ettim. Aynı sonuç hatalı karar.Diğer mevzu da yazdığın gibi gene, net ofsayt. Bu kadar işte. Ben doğrucu bir insanım doğru olanı savunurum. Bjk takımının futbolunu da beğeniyorum ligde bir onlar, 2.'de Başakşehir güzel top oynuyor. Bunu demek için Bjk'li ya da Başakşehirli olmama gerek yok. Rasyonal bir şekilde, düzgün yorum yapabilmeye ihtiyacım var. Onun dışında da doğru olanın hakkını savunmamak daha enteresan.

Son düzenleme:
Fiko: Bu sonucta sut kupasi onemli degil. Biz zaten lideriz. Bizim icin cok onemsiz bir macti.

fiko türkiye kupasına süt kupası diyor ahahaha

Besiktas 2 3 mac saha kapatma cezasi ve Senol ceza alirsa Besiktasin sampiyonlugu zora girer boylece Besiktas, Demirorene borcunu odeyemez.

O yuzden beklemeyin ceza falan

2 maç seyircisiz verilmeli en az kargalara.Q7 falanda kırmızı göreydi iyiydi.

hahahaha volkan açıklama yapmış

''Ne ayılığımız kalıyor ne başka bir şey."

Twitter
insan olsa utanır ama işte kendide demiş ayı

basket maçında yaptığını geçtim bu maçta bile pislik yapan bir adam işte bu ülkede bunu oynayabiliyor

sahaya atlayan taraftarın üstüne yürümek isterken engel olunan zaten başkasıydı

Şuan taraftar bölünmüş durumda, ve oynanan oyun yerlerde.

Yani Arenadada ağır üstünlüğümüz yok. Bu üstünlüğü getirecek bir hoca yok, oyuncu grubunda bunu sağlayabilecek oyuncular nadir.

Üstünlük derken onları yeniyoruz anlamında dedim zaten,yoksa bu takımın 2012-2013 sezonundan beri sorunu var oynanan futbol anlamında.

abdulkerim durmaz ertemi dogruyor ,keyiflendiriyor !

simdi sirada feneri basssaksehire eletmek kaldi .. kayseri de olabilir

Geri
Üst Alt