16/17 Son 16 | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | MS | 5 Şubat | ATV

Advocaat: "Biz bu akşam iki üst düzey takımın karşılaşmasını izledik. Bir şeyler yaşanmış olabilir. Bu iş bu şekildedir her zaman bu tip olaylar yaşanabilir. Onların hocasına fazlasıyla saygı duyuyorum, Avrupa'da tanınan bir teknik direktör. Ona karşı hiçbir problemim yok"
adam dalga geçmiş

Lütfen Tinercileri temizliyelim surdan
Tineriniz bittiysa karga yuvasina dönün hadi yallah

Dick toshack geciyor. Edirneden sonra Senolu kim tanir lan :D

Süt kupasi icin sike yapan kulüp olmuyormu ozaman Sekiztas?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Acikcasi uzulerek belirtiyorum ki , fb bu aksam tecrubesiyle bjk yi terbiye etmistir

Onu görelim bakalım ama hayal falan sattığım yok yani.Süper top oynuyoruz falan demedim hiçbir zaman.

Nasıl yok,geçen sene zaten leş gibi takımdık hedefsizdik.Geçen sene haricinde de ağır üstünlüğümüz var hem Bjk'ye hem Fb'ye karşı.Hele şampiyonluk yarışındayken hiç şansları yok.Fb'ye de Bjk'ye de koyarız.

Son 2 cümlen = hayal.

1. İki takımın şansları var
2. Akhisar yahut Alanyaya karşı oynamıyoruz

Önce bir saygılı ol Galatasaray yaz Gs değil.

Ne kadar çok yorum yazıyorsun bilmiyorum ama yazdıklarından maşallah Beşiktaş taraftarlığı akıyor buda bana burdan atılan başka birini hatırlatıyor

Beşiktaş iyi oynuyormuş bana ne lan Anadolu takımlarına karşı iki top oynayıp derbilerde iki top yapamayan Beşiktaş bu sene bir ileri üç geri giden bizden bile anca beş puan önde olan Beşiktaş
Galatasarayımız** Gs'miz yazmak saygısızlıksa forumdan özür dilerim. Düzgün okuyup, idrak edemediğinden sana öyle geliyor olabilir. Anlamak da istemiyorsun. Galatasarayımız o Anadolu takımlarına karşı aynı topu oynayamıyor. Ligde Beşiktaş, 2 kuruşluk Başakşehir oynuyor. Rakibi yermek bu gerçeği değiştirmez. 5 puan fark da ne yazık ki az değil daha fazla olsa 4. veya.5 oluyoruz zaten. Sonsuz bi loop oluyor dediklerim ama herşey gayet net. İstediğini düşünebilirsin .Öptüm

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vodafone arena'da gariban konya'ya ve bunun gibi anadolu takımlarına 4-5 atan bjk hiç bir büyük maçı kazanamadı. Fenerbahçenin yaptığını aylar önce biz yapıyoduk.

Şu bjk'yi şişiren tiner taraftarı gerçekler hep böyle büyük maçlarda görüyolar yazık acımaya başladım artık.

Şenol ağlıyor kıyamam ?

Galatasarayımız** Gs'miz yazmak saygısızlıksa forumdan özür dilerim. Düzgün okuyup, idrak edemediğinden sana öyle geliyor olabilir. Anlamak da istemiyorsun. Galatasarayımız o Anadolu takımlarına karşı aynı topu oynayamıyor. Ligde Beşiktaş, 2 kuruşluk Başakşehir oynuyor. Rakibi yermek bu gerçeği değiştirmez. 5 puan fark da ne yazık ki az değil daha fazla olsa 4. veya.5 oluyoruz zaten. Sonsuz bi loop oluyor dediklerim ama herşey gayet net. İstediğini düşünebilirsin .Öptüm

Beşiktaş bu akşam top falan oynamadı ve hakem yüzünden kaybetmedi kendi profesyonel futbolcusunun aptallığı yüzünden eksik oynadı

Adamların tek bir organize atağı yok tek net pozisyonları yok maçın tamamının belki on dakikalık bölümünde rakip kaleye gidebildiler onun dışında fos

Ben zaten Galatasaray müthiş demiyorum ama sen beşiktaşı o kadar göklere çıkardın ki sanki Fikret ormanın geçen ki basın toplantısı şu anda burda senin tarafından düzenleniyor

Ama sonuç Başakşehirden iki puan Galatasaraydan beş puan önde ve kupadan elendi

Muhabir: hocam hakemle ilgili konuşmayı sevmiyorsunuz biliyorum ama..

Ya bunlar mal mi gerizekalı mi yoksa ibneliğine mi böyle yapıyorlar. Lan adam bir saattir hakemden konuşuyor zaten :D

Hıyar bjk her tansiyonlu maçta böyle yapıor
v persie bjkyle hamur gibi oynamıştır keşke bizdede karıköye gidince böyle tuzakçı adamımız olsa

Aha şimdi de şenol hakemden konuşmayı doğru bulmuyorum diyor. Deli bunlar a nokta k.

senden bahsediyorum kemal

sen neyin kafasındasın lan hakeme giydiyorum gelmiş bize ne diyorsun birde üzerine fanatik bakmıyorum diyosun.

hakem beşiktaşı kıymıştır bu kadar basit yenerdi yenmezdi orası başka yerin konusu
hakem beşiktaşa mı kıydı hahahahahahah

Beşiktaş daha maçın başında Oğuzhanı atması gerekiyordu onun dışında rvpyi atmalıydı yaptığı hatalar bu kadar

onun dışında maşallah bayağa bayağa taraftarı gibi savunduğunuz ne Beşiktaş nede kibirbahçe bir bok oynamadılar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt