16/17 Son 16 | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | MS | 5 Şubat | ATV

Şenol kudurmuş :red:

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Haydaaa.. Şenol şike mevzusuna daldı. Hesap veremeyenler benden hesap soramaz dedi.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Tapelere geldi olay :D
şaapın birbirinizi şeye para vermeyin.

Ulan ağlak şenol.Ne salak bı adamsın lan sen.
şenola gerek yok şu anda burda forumda iki tane Beşiktaş ağlağı var gelmişler buraya Anadolu takımlarına karşı borusu öten takımın taraftarlığını yapıyorlar birde bir tanesi kendini o kadar yaratıcı görüyor ki isim üzerinden hakaret etmeye kalkıyor

Bunun için ağzına aldığı isimde bu ülkenin kurucusu Kemal Atatürk

Teknik direktörleri başkanları neyse taraftarları da aynısı

S. Gunes: "Eksioglu tapelerin hesabini versin"

renktaşlar şu anda forumda iki tane Beşiktaşı aynı taraftar gibi kollayan iki tane ağlak var

dün bizim maçın konusunu fazla takip edemedim takip edenler söylesin bu iki ağlak bizim maçın hakemi konusunda böyle yorumlar yaptı mı

Melo gibi adamı zorla yolladılar yok temposu düşmüş yok saha dışı sorunluymuş bilmem ne. Bak bakalım Melo gittiğinden beri kaç derbi kazanmışız. Sevsen de sevmesen de bu adamlar ligin bugu.

şenola gerek yok şu anda burda forumda iki tane Beşiktaş ağlağı var gelmişler buraya Anadolu takımlarına karşı borusu öten takımın taraftarlığını yapıyorlar birde bir tanesi kendini o kadar yaratıcı görüyor ki isim üzerinden hakaret etmeye kalkıyor

Bunun için ağzına aldığı isimde bu ülkenin kurucusu Kemal Atatürk

Teknik direktörleri başkanları neyse taraftarları da aynısı

Okumadım o msj ları.Fakat o kişiler kimlerse hemen banlasınlar.Bunların başkanından taraftarına hepsi ezik.Şuan Şenol u dinliyorum bebekler gibi ağlıyor hıyar.

Mod arkadaslar su fbjkli olupta numaradan foruma giren üstüne birde renktaşları trollemeye çalışan kuslara bir el atsaniz. Ismi neydi hatırlamıyorum kartalisca deyip duran bi eleman var

Lann ortalığı karıştıran fitili ateşleyen Ozzy. cin olmadan adam çarpmaya çalıştı ters tepti:)) bitik pörsük ultra süper harika takım sekiztaşa yettii.:oley:

Yogi sinanla ertem kudurmuş köpek gibi oldu şerefsizler.Ne oldu lan kaç haftadır ortalığı sakinleştirmeye çalşıyordunuz.1 maç yenilince gerçek yüzleri ortaya çıktı.Bunları öyle yada böyle arenaya gömmeliyiz.

renktaşlar şu anda forumda iki tane Beşiktaşı aynı taraftar gibi kollayan iki tane ağlak var

dün bizim maçın konusunu fazla takip edemedim takip edenler söylesin bu iki ağlak bizim maçın hakemi konusunda böyle yorumlar yaptı mı
Nasıl canın yandıysa ağlıyorsun hala saygısız herif. Önceki sayfalarda herkes okuyabilir neler yazıştığımızı ağlamana gerek yok. Taraftarlığımı da kimse, özellikle senin gibi okuduğunu anlamayan, densiz ve saygısız adamlar da sorgulayamaz. Terbiyesiz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt