Bu maç için yorum yapıyoruz. Her zaman yorum yazmıyorum ne yazık ki foruma, okumak daha çok hoşuma gidiyor. Ona bakarsan biz de geçemedik Başakşehir'i. Geçen maçta da 5 eksikli Başakşehir'e net bir şekilde yenildik. Her şey gayet net. Şu anda Bjk ligin en iyi futbol oynayan takımı, Başakşehir'de iyi oynuyor. Gs'miz bu takımlar kadar iyi oynayamıyor. İstediğini düşünebilirsin. Her şey gayet net. Hadi iyi geceler
Kendin dedin 2 kırmızı kart diye. Yanlış ifade ettim. Aynı sonuç hatalı karar.Diğer mevzu da yazdığın gibi gene, net ofsayt. Bu kadar işte. Ben doğrucu bir insanım doğru olanı savunurum. Bjk takımının futbolunu da beğeniyorum ligde bir onlar, 2.'de Başakşehir güzel top oynuyor. Bunu demek için Bjk'li ya da Başakşehirli olmama gerek yok. Rasyonal bir şekilde, düzgün yorum yapabilmeye ihtiyacım var. Onun dışında da doğru olanın hakkını savunmamak daha enteresan. - burda özellikle varsa bile milim olan ofsayt için net ofsayt yorumu -
Kendini kandırırsın. 10 kişi kalmalarına rağmen oynadılar. Fanatiklik yapmanın anlamı yok. Yedikleri gol de ofsayt. Kırmızı kartın hatası da cabası. - oysa kırmızı doğru -
buda benim anladıklarımın özeti:
Okuduğumu çok iyi anladım senin yazdığın hem bu maç için hemde genel durum için şu - Beşiktaş bu maçta çok iyi oynadı zaten türkiyenin en iyi top oynayan takımı bu maçıda hakem yüzünden kaybetti -