- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Şenol kudurmuş 
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

şenola gerek yok şu anda burda forumda iki tane Beşiktaş ağlağı var gelmişler buraya Anadolu takımlarına karşı borusu öten takımın taraftarlığını yapıyorlar birde bir tanesi kendini o kadar yaratıcı görüyor ki isim üzerinden hakaret etmeye kalkıyorUlan ağlak şenol.Ne salak bı adamsın lan sen.
kes len.. Allahın kuşu.. bi bitmiyorsunuz..defol git antu da yaz..
şenola gerek yok şu anda burda forumda iki tane Beşiktaş ağlağı var gelmişler buraya Anadolu takımlarına karşı borusu öten takımın taraftarlığını yapıyorlar birde bir tanesi kendini o kadar yaratıcı görüyor ki isim üzerinden hakaret etmeye kalkıyor
Bunun için ağzına aldığı isimde bu ülkenin kurucusu Kemal Atatürk
Teknik direktörleri başkanları neyse taraftarları da aynısı
teknik direktörü olduğun kulüpte vermedi üstüne sen birde şikeden mağdur olan bir kulüpten şike yapan bir kulübün başına geldinS. Gunes: "Eksioglu tapelerin hesabini versin"
Nasıl canın yandıysa ağlıyorsun hala saygısız herif. Önceki sayfalarda herkes okuyabilir neler yazıştığımızı ağlamana gerek yok. Taraftarlığımı da kimse, özellikle senin gibi okuduğunu anlamayan, densiz ve saygısız adamlar da sorgulayamaz. Terbiyesizrenktaşlar şu anda forumda iki tane Beşiktaşı aynı taraftar gibi kollayan iki tane ağlak var
dün bizim maçın konusunu fazla takip edemedim takip edenler söylesin bu iki ağlak bizim maçın hakemi konusunda böyle yorumlar yaptı mı
Cirkeflik ve sahtekarliga "profesyonellik ve tecrube" denmesini benim aklim almiyor. Futbolu cirkinlestiren seyleri soyle savunmayin ya...Acikcasi uzulerek belirtiyorum ki , fb bu aksam tecrubesiyle bjk yi terbiye etmistir
Serkan Şafak sana demiyordur diye ümit ediyorum renktaş !!Mod arkadaslar su fbjkli olupta numaradan foruma giren üstüne birde renktaşları trollemeye çalışan kuslara bir el atsaniz. Ismi neydi hatırlamıyorum kartalisca deyip duran bi eleman var